analytics

woensdag 6 maart 2024

Martin 50

Dag bloggers,

Vandaag een kaart voor Martin. Hij werd 50 en dus mocht het ook iets bijzonder zijn. Hij werkt bij zijn vader in een autogarage en er mocht wel een auto op de kaart. Voilà. Besteller blij, de jarige ontvanger ook... Tja, drieluiken, ze doen het hier wel, ik heb er veel vraag naar. Mijn bestellers geven graag 'grote kaarten' en ik verstuur ze ook graag. Alleen, dat versturen hier in België swingt wel de pan uit. Ik stuurde maandag nog een grote vierkante kaart naar NL en mocht al 7,95€ plakken... 't Is echt de moeite hier. Nu hoop ik ook maar dat ze prioritair bezorgd werd en dat was gisteren nog niet het geval... 



5 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Pracht dit grote drieluik!!
ja die postzegels is niet meer normaal, we kunnen ze bijna beter gaan rond bezorgen bij iedereen, nee hoor net op het nieuws BEZINE wordt ook weer duurder..hahaha.
Liefs Annemarie en Merit

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje voor de jarige leuk met de auto erop altijd leuk een drieluik
ik heb nog geen post gehad van jou maar de post is hier op het moment erg rommelig, zodra het binnen is laat ik het je weten
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

onze verjaardagen had ik toch een keer doorgegeven he Nancy?
liefs Annemarie en Merit

GerJanne zei

Dat is dan wel heel toepasselijk! Mooi drieluik!

marian zei

Nog even een toegift want ik las ook nog even onder de kaart van Martin over de postzegel bedragen in België dat is inderdaad schrikbarend 7,95.
Vanuit hier naar België , ook groot formaat 1,75. En dan klagen wij hier al over de prijzen van de postzegels. Dat scheelt dus wel heel veel.
Dat wilde ik nog even kwijt.
Groetjes van Marian.