analytics

maandag 25 maart 2024

cijfer-schudkaart voor Emma 9

Dag bloggers,

Vandaag laat ik jullie in het jaarthema van de kinderkaarten een cijfer-schudkaart zien. Deze ging naar Emma die 9 werd. Veel blingbling, roze en bloemetjes... 



Dankjewel voor jullie bezorgde reacties. De volgende 2 weken zit ik nog thuis. Donderdag heb ik de ingreep aan mijn voet gehad. Er werd metaal uitgehaald dat na 7 jaar in de weg begon te zitten. Na nog wat complicaties moet ik nu nog 2 weken met mijn voeten omhoog liggen. Duurt wel lang... Heb er al 2 weken opzitten... Vandaag is Eva er ook, die kreeg gisteren ineens koorts en is dan maar meteen blijven slapen. Noah gaat alleen naar school vandaag. Hij probeerde gisteren nog even door te zeggen dat zijn buikje ook pijn deed, haha! 


8 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

leuke kaart !
geniet van het gezelschap
grtjs,martina

Caroline Cards zei

Een leuke kinderkaart. Heel veel sterkte met het zitten en hopelijk kun je over 2 weken weer aan de wandel. Beterschap en ook voor Eva!
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke details en de bling bling het spat van mijn scherm.
vervelend nog 2 weken omhoog zitten met je voet ik hoop dat je de tijd een beetje doorkomt, je hebt in elk geval gezelschap nu van de zieke Eva, ik hoop dat jullie allebei snel opknappen, die arme Noah moest ie alleen naar school
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Heel leuk deze kaart! Ai niet mis de ingreep aan je voet sterkte ermee en een goed herstel. Liefs Anita

Diny zei

Mooie kaart Nancy!
Succes om met je been te zitten!
Mijn 6 weken zitten er bijna op....nog 10 dagen....dan mag het gips eraf!
Groetjes Diny

marian zei

Een prachtige kaart heb je voor Emma gemaakt. En heel veel beterschap gewenst en geduld om je rustig te houden.
Heel veel groetjes van Marian.

Nelleke zei

Mooie schudkaart is dit zeg. Helemaal om dit met een cijfer te doen. Ik wist niet dat die er waren. Oei nog twee weken zitten. Hopelijk knapt je voet weer op. Kan je wel naar Nijkerk of sla je dit jaar over? Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Heel leuke kaart voor Emma! Die cijfers zag ik ook ergens voorbij komen. ZO leuk!
En wat zijn die kleintjes toch slim hè? Jesse kwam zondag bij ons en vlak daarvoor had hij gespuugd. Ik vroeg aan hem: "Ben je een beetje ziek?" (ik had een klein cadeautje voor hem omdat hij al een paar dagen ziek was)
Het antwoord was "NEE". Ik vroeg het nog eens. "NEE." Toen zei ik: "maar je hebt toch gespuugd? Ben je niet een beetje ziek?" "Een beetje". Misschien was hij bang dat hij niet bij ons mocht blijven. Op kinderopvang/school is dat natuurlijk zo, dan moeten ze weer mee terug. Hij kreeg het cadeautje en was er blij mee.
Gistermorgen voor hij naar de opvang/school ging zei hij tegen mijn schoonzoon: "Ik wil op de bank. Ik ben een beetje ziek".
Ik appte :hij denkt nu zeker dat hij een cadeautje krijgt als hij zegt dat hij een beetje ziek is😂.
Hij is gewoon naar school gegaan....
Sterkte nog met zitten.....