analytics

maandag 15 mei 2023

Zoë 18 jaar

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Het onze bestond uit een verjaardagsfeestje van een 80-jarige vriendin. En we hadden de laatste voorstelling van de lopende productie in ons theater. Zoonlief had hierin de hoofdrol. Hij speelt al toneel sinds hij 3 was. En omdat hij nu (net nog) 28 is, staat hij al 25 jaar op de planken. Daarvoor hadden we iets extra voorzien voor na de voorstelling. Enkele vrienden maakten voor hem een filmpje met de aaneenschakeling van al zijn toneelprestaties. En dat zijn er in totaal 25 op 25 jaar, waarvan we van 23 stukken foto's en beeldmateriaal hadden teruggevonden. Hij doet ook sinds zijn 16 jaar de belichting van al onze producties. En dat zijn er minstens 3 per jaar. Dat houdt in dat hij alle lampen ophangt en alles programmeert zodat de bediening achteraf gemakkelijk door anderen gedaan kan worden. We zijn best wel trots op hem! Zaterdag zaten al zijn collega's in de zaal en ook zijn voetbalploeg. Die hebben allemaal mee van dit spektakel kunnen genieten. 
En als extraatje heeft ook onze favoriete voetbalploeg 'den Antwerp' een geweldige match gespeeld op zondag. Zij hebben alweer gewonnen en staan nu op de eerste plaats in de play-off... Het wordt spannend. Gaan zij na de beker nu ook de competitie nog winnen dit seizoen? 

Vonden jullie het kaartendoosje van vrijdag leuk? Hier is er nog ééntje... 
Ons buurmeisje Zoë werd 18 jaar en dat verdiende wel een leuke attentie. Voor haar maakte ik dan ook dit kaartendoosje... En buiten de blokjes, stak ik er deze keer ook een heleboel glittersterretjes bij in zodat deze er mee zouden uit springen. Wat ik niet voorzien had, was dat Zoë haar post opendeed terwijl ze met haar mama in de auto zat... Tja, die zat dan ook meteen onder de glitters!

Papier: Bazzil en Action
Pop-up-doosje en blokjes: Karen Burniston
Teksten: Carlijn Design





4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooi dp voor deze box kaart Nancy, wij hadden een rustig weekend, fijne dag.

martina's kaartjes zei

helemaall euk weer deze !
tja, glitters in de auto, daar gaan ze nog jaren geniet van hebben
grtjs,martina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi doosje met het leuke dp wat leuk voor je zoon de compilatie van de 25 jaar toneel
en bij ons is feyenoord de landkampioen geworden niet dat ik nu helemaal naar Rotterdam ga reizen hoor maar zoiets is altijd leuk
groetjes ellen

Diny zei

Wow....wat een gave creatie heb je gemaakt Nancy!
Wij hadden ook een leuk weekend....het was Moederdag in Nederland en we hadden heerlijk weer!
Groetjes Diny