analytics

dinsdag 2 mei 2023

Hoera, Feestje!

Dag bloggers,

Ondanks dat het dinsdagochtend is, heb ik hier een maandaggevoel en dat komt gewoon omdat we gisteren door de feestdag van 1 mei niet moesten werken... Moeten niet, maar wel gedaan, zij het in mijn ateljee... En dat was fijn! Manlief heeft de garage nog een keer opgeruimd en zo waren we allebei bezig. 
Het was een goed gevuld maar fijn weekend hier. We hebben er 3 voorstellingen opzitten in ons theater. Man en zoon spelen mee en ik zit elke voorstelling aan de inkom, doe al jaren de reservaties en kaartenverkoop. Maar ook op sportief gebied. Zelf heb ik op zaterdag mijn wekelijks sport-halfuurtje gehad (doe ik drie keer per week). Zondag heeft onze 'Antwerp'-ploeg de bekerwedstrijd gewonnen met 0-2! En gisteren werd Luca Brecel wererldkampioen snooker! Zo'n leuke wedstrijden allemaal... Tja, vroeger volgde ik dat niet zo maar met een sportman als zoonlief in huis, is dat allemaal wat heftiger... 

Vandaag een nieuwe kaart dus: Hoera, feestje! 
Deze maakte ik op vraag. Ze ging mee naar het laatste verjaardagsfeestje van de moeder van de beste vriendin van de besteller. Deze dame werd 55 en het zou haar laatste verjaardag zijn want ze is helaas terminaal. Er mocht veel roze en groen in de kaart. En als de besteller dat vraagt, dan doen we dat. Wat bleek achteraf? Het waren net de juiste tinten want alle versiering op het feest waren in net dezelfde twee kleuren... Besteller tevreden en ontvanger toch wel blij gemaakt... 

Papier: Bazzil en Action
Letters: Crealies
Tekst: Marianne Design
Vlinders: Memory Box






3 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het mooie dp de leuke grote letters en vlinders alles past zo mooi bij elkaar
fijn dat je zo hebt genoten van je vrije weekend
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje, heftig om te weten dat 55 je laatste verjaardag zal zijn. Knap om het dan toch te vieren en ook nog met zulke mooie frisse kleuren, ik weet niet of ik dat zou kunnen. Respect. Je hebt een hele mooie felicitatie-kaart gemaakt en het is leuk te lezen dat je zo'n fijn gevuld weekend hebt gehad Nancy.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Dat moet dan wel zo zijn! Wat bijzonder!
En het is een heel mooie kaart! Geeft een extra dimensie als je weet dat het de laatste verjaardag is. Ennne.... morgen is het woensdag!