analytics

maandag 22 mei 2023

Pssst!

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Het onze was super lang en dus ook alweer goed gevuld. Gisteren kwamen alle kinderen eten en hebben we onze nieuwe tuintafel met bank, stoelen en kussens ingehuldigd. Het was een fijne, warme dag dus het kon... Laura en ik hadden de tafel online gevonden en ook besteld. We hebben er langer op moeten wachten dan beloofd voor ze geleverd was maar ze kwam dan ook van Noord Nederland en dat was te ver om ze even zelf te gaan halen. Bij de tafel, die 4 meter lang is, bestelde ik ook planken waarmee manlief zelf een bank mee gemaakt heeft. De stoelen vonden we hier in de buurt en ook de kussens voor op de bank. Maar de kussens op de stoelen waren niet naar mijn zin, dus hebben Laura in Caroline in Senegal naar leuke stof gezocht en deze daar laten maken. En ook bijpassende placemats... Dat het geheel super mooi is, werd gisteren bevestigd door alle aanwezigen. Helaas geen foto van de gedekte tafel gemaakt voor het volk er allemaal aan zat. Maar ik zoek nog een fotoke om te tonen. 

Eerst mijn kaart nu. Deze is ongeveer hetzelfde model dan die van vrijdag. Toen begin april samen kwamen met de hobbyvriendinnen, hadden zowel Martina (Ja, Gerjanne!) als ikzelf het model van de kaart van vrijdag gevonden. Maar Martina wou ook nog een smallere versie. Daar heeft vriendin Sandrine zich de hele middag mee bezig gehouden en zo kwam ze tot dit model. Als de kaart open gaat, komt het middenste deel maar half zo ver naar voor. Het was een rekenoefening maar ze is er dus helemaal in geslaagd. Deze werd dan ook de tweede kaart van mijn workshop.
 



Ons terras dus... Hier toch een fotoke van tafel, bank, kussens en placemats...







6 opmerkingen:

Diny zei

Wat een super leuke kaart Nancy!
Veel genot met jullie nieuwe tuinset!
Groetjes Diny

martina's kaartjes zei

deze is leuk geworden
dat wordt genieten aan deze lange tafel ! mooi

grtjs, Martina

Anita van Deur zei

Heel leuk dit kaartje, enne prachtige stoelen kussens en tafel!

Femminde zei

Heel leuk dat nieuw bedachte model. En wat een super set op je terras. Heel gaaf.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie pop-up kaart Nancy, leuk dessin-papier. Je tuinset is heel gaaf, lekker stoer van uitstraling en heel origineel met die mooie bekleding. Die nodigt uit tot lang natafelen, laten we hopen op vele zwoele zomeravonden.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Een tof kaartje en een prachtige tuinset, jouw dag kan niet meer stuk . . .