analytics

dinsdag 27 augustus 2024

meeuwen

Dag bloggers,

Het verhaal van gisteren kwam misschien raar over maar ik was er wel ok mee hoor. Wie niet ok was, was Yannick. Hij had ook mosselen gegeten en heeft de hele nacht op de badkamer doorgebracht... Echt niet goed dus... En nee, ik ben niet in de keukenkast gedoken toen ik thuis kwam, ik wou vooral slapen, haha! 

De kaart die ik vandaag laat zien, hoort nog bij die van gisteren. Er schreef zelfs iemand dat ze de meeuwen al ergens anders had gezien. Wel, als je deze zou herkennen, moet je nog maar een keer mijn post van 24 juli terug bekijken: klik hier om ze nog een keer terug te zien. 
Deze leukerds vind je terug op één van de postzegelkaarten die ik maakte. 

Deze leukerds hebben dus geen zin in vis of friet zoals hun familieleden van gisteren. Zij willen cake eten. Er is er zeker eentje jarig... Ook deze meeuwen zijn van Waffle flower, ze zijn geweldig, niet? Een strand achtergrond en een leuke tekst en klaar was de kaart! 





5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Enig kaartje vooral ook met de tekst erbij. Bah wat jammer nu wat iets leuks en gezellig had moeten zijn kregen jullie misère. Voor vandaag wens ik je een leuke dag toe liefs , Anita

Creaellenknutselsite zei

wat een schatjes zo met z'n drietjes bij elkaar
groetjes ellen

!neke zei

Super met deze tekst erop !!!

marian zei

Ook deze kaart met de meeuwen vind ik heel erg leuk. Dus dat lusten ze ook wel.
Groetjes van Marian.

GerJanne zei

Ik heb even terug gelezen en ik denk dat je blij mag zijn dat je zoveel hebt laten staan! Arme Yannick! De kaarten waren wel supergaaf! En ook deze met de cakeliefhebbers zijn heel leuk!