analytics

woensdag 21 augustus 2024

mannen verjaardagskaarten - Heinz 80 - Daniel 75

Dag bloggers,

Nog even over de appelpluk van deze week. Ik kreeg verschillende voorstellen om ze te verwerken, waarvoor dank. En GerJanne schreef dan weer dat zij haar appels nog zeker een maand laat hangen. Wel, dat zou ik ook graag doen. Maar wij zitten hier al jaren met een kraaienplaag. Even verder staan van die super grote bomen en daar verzamelen die vogels elke avond. Ze vliegen in zwermen over ons huis en teisteren de hele buurt. Ik denk dat ze gemakkelijk met 1.000 zijn... Ze pikken alles kapot en wat ze ook maar eetbaar vinden, eten ze op. Dit jaar hebben we zelfs een net gespannen over de appelbomen en dit heeft de schade toch een beetje beperkt. Al bij al heb ik zo'n 20 appels moeten weggooien omdat ze er al aan begonnen waren om ze op te eten. Lastig is dat. Een poosje geleden kwam ik thuis van mijn werk en er was een grote kaars (glazen pot met reukkaars) van onze wandrekjes boven de loungeset naar beneden gevallen, en ook een potje met een kunstplantje in. Wat bleek? De kaars in de pot was kapotgepikt. toen ik de andere kaarsen ging checken, zag ik dat ze in alle 6 de kaarsenpotten hadden gepikt, en nog geen beetje. Ik hoop dat het kaarsvet zwaar op hun maag gelegen heeft... 

Nu wou ik vandaag de laatste kaart posten die ik maakte in juni maar het is een kaart voor een huwelijk en het koppel trouwt pas overmorgen, dus zal ik ze vrijdag op mijn blog zetten. 

Afgelopen maand mocht ik verjaardagskaarten maken voor mannen, met en zonder naam op. Ik vond dit model wel mooi in combinatie met het papier, de stempel van Lawn Fawn en het linnen lint, dus maakte ik ineens een setje... De kleuren op de foto's zijn niet allemaal gelijk want sommige heb ik overdag gefotografeerd en anderen weer met kunstlicht... Zoek de verschillen, haha! 






7 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Stoere kaarten Nancy, ai die kraaien zijn toch wel naar rakkers. Fijne dag liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat een stoere kaarten met de houtnerf look
vervelend dat je zoveel last hebt van de kraaien, ik hoop dat het snel overgaat, hier zie je 's avonds grote zwermen spreeuwen
groetjes ellen

Sarah zei

Amai die kraaien weten jullie wel lastig te vallen. Je kaarten zijn stoer. Tof x

marian zei

De kraaienplaag ken ik ook , maar gelukkig niet vlak bij mijn huis maar in de hoge bomen in ons mooie park. Ik denk dat de omwonenden daar er ook veel last van zullen hebben, zeker met het lawaai, want als je 's avonds daar loopt, is het vreselijk.
Ik wens je er sterkte mee. De natuur is mooi maar soms ook een beetje lastig.
Maar je kaarten zijn weer heel erg mooi geworden.
Groetjes van Marian.

!neke zei

Gave kaarten !!!!
groeten Ineke

Claudia's kaartjes zei

super leuk je kaartje.
Very sweat card.
Creatieve Groetjes Claudia

Mijn FB pagina: Claudia's Kaartjes and more
Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes
You tube:Claudia's Kaartjes
Blog:Claudia's Kaartjes
Challenge blogs:
Girlz Creative Christmas 
Girlz makes Guyz Cards
Girlz creative crafts
Creative sketchy girls
Girlz Rebel Challenge
Girlz Creative Fun Art of Scrap

GerJanne zei

Toffe mannenkaarten! Gaaf met dat jute. Geeft echt iets stoers aan de kaarten. En ja, die kraaien hebben zich bij ons nog niet laten zien, dat is een gelukje! Wat naar van die kaarsen ook. Het zijn echt brutale vlegels! Net als eksters... Je kunt een slinger maken van aluminiumfolie vlaggetjes....zou dat helpen? Of juist aantrekken?