analytics

vrijdag 30 augustus 2024

geboortekader en kaart voor Ida

Dag bloggers,

Yeeh, ik begin nu met de foto's van juli! En wat heb ik deze zomer veel gemaakt, dus ook nog heel veel te tonen... Ik maakte de afgelopen twee maanden terug enkele geboortekaders. Er zijn deze zomer 3 collega's papa geworden. De laatste baby is gisteren geboren maar daar heb ik nog geen nieuws over... 
Ida is het vierde dochtertje van collega Dave. Voor haar maakte ik deze kader naar voorbeeld van het geboortekaartje. De voorkant was lila met een koper tekening op. Daar heb ik het koper van meegenomen voor de letters. Verder heb ik me laten inspireren door de binnenkant van het kaartje. Bij de kader ook een kaart waar de collega's hun naam in konden schrijven. De papa was super verrast en ook de mama was er erg blij mee... Ik kreeg zelfs de vraag of ik misschien voor de drie andere dochters ook een kader wou maken... en voor een vriendin van het koppel want die vond hem ook geweldig. Altijd fijn om zo'n reacties te krijgen... En ook wel spannend want ik weet nooit vooraf hoe de geboortekaarten er uit gaan zien... Ik denk wel dat ik mag zeggen dat ik in 95% van de gevallen er iets mee aan kan, hoe eenvoudig of verrassend ze ook zijn... 't Is soms wel even nadenken maar bij dit kaartje wist ik het meteen...




Ik maakte deze zomer ook weer verschillende kadertjes met droogbloemen. Denk dat ik er de volgende weekends een aantal ga posten want anders geraak ik niet rond om alles te tonen wat ik de laatste weken maakte... Komen jullie morgen en overmorgen dan ook even kijken?

5 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi geboorte kader zo leuk hoe alle details weer kloppen met het kaartje ook het eigen kaartje is supertof
groetjes ellen

marian zei

Ook dit geboortekader is weer schitterend, geweldig hoe mooi jij dat kunt bedenken.
Succes gewenst met al je opdrachten.
Groetjes van Marian.

Anita van Deur zei

Heel mooi gemaakt kleuren combi is top. Liefs Anita

GerJanne zei

Het is een prachtig kader en een aandenken voor altijd. Dat maakt het voor de ouders natuurlijk zo waardevol. Ik vind deze ook heel gaaf!

Bernadet zei

Wow Nancy wat een kunstwerk heb je gemaakt. Fantastisch hoe alles klopt met mekaar. Hihi dan krijg je het nog druk als je voor allen nog zo'n pronkstukjes mag maken;) Een schitterend tafereeltje.