analytics

maandag 26 augustus 2024

zomerse dag met meeuwen met vis en friet...

Dag bloggers,

Kennen jullie dat ook? Je gaat op restaurant om een verjaardag te vieren en je kijkt er wel naar uit. Dan ben je met 10 en je mag dan maar kiezen uit 3 verschillende gerechten omdat ze dat in de keuken anders niet aankunnen. En dan eet je iets anders dan wat je eigenlijk wou en heb je er spijt van. Dat overkwam mij gisteren. Ik heb dik een halve pot mosselen laten staan, het smaakte mij totaal niet... En bij het dessert waren ze dat van mij vergeten. Ik heb er zelf voor gekozen om maar niets te zeggen omdat we al zo lang moesten wachten en omdat mijn mama echt naar huis wou. Toen ik mijn dessert aan een andere tafel zag langskomen, had ik wel spijt dat ik toch niet gevraagd had om het te brengen. Het zag er echt heel lekker uit... Tja, het was een avondje in mineur... Eigenlijk ga ik niet graag op restaurant op zondag maar als je met velen bent, is het niet gemakkelijk om last minute een moment te vinden. En het was ook mijn allerlaatste vakantiedag en dan wil ik liever niet met een volle maag gaan slapen... Na twee weken heerlijk geslapen te hebben, was ik dan ook midden in de nacht weer wakker...
Zo meteen vertrek ik naar mijn werk, heb er eerlijk nog niet zo veel zin in...Tja... vakantie kan niet eeuwig blijven duren hé...

Nu snel eerst nog een kaart op jullie afsturen. Het is de laatste week van de zomervakantie en ik heb nog een serie zomerkaarten klaar liggen. Ik toon er vandaag meteen twee want woensdag is het KKT aan de beurt en donderdag alweer een kerstkaart (die ik trouwens nog moet maken)

De geweldige meeuwen zijn van Waffle flower. De zon is van Lawn Fawn en de wolkjes van Gummiapan. Bij deze moet ik altijd denken aan Oostende, daar zijn vele viskraampjes aan de vismijnen en er staan overal waarschuwingsborden dat de meeuwen graag aanvallen als je daar vis en frietjes eet op de dijk. Die doen dat ook écht daar!! Deze vrolijkerds hebben zelf voor hun maaltijd gezorgd, goed hé!



Kom ik hier op een link van een nieuwe uitdagingpagina en daar vragen ze werkjes met designpapier... Wel, ik heb deze kaarten dan maar gelinkt bij:

9 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Hilarische kaartjes super leuk!! Echt een domper als het niet is zoals verwacht met uit eten. Fijne dag.

Lia zei

Wat grappig met die kleine variaties heb je een heel andere kaart. Leuk gedaan
Lia xx

Creaellenknutselsite zei

wat jammer dat je uitje zo tegen viel wij hebben dat ook wel eens gehad .
wat een mooie kaartjes met de gave meeuwen heb je gemaakt ze zijn zo leuk heb ze al eerder ergens langs zien komen
groetjes ellen

jillscardparty zei

I just love these, they have so much personality and the way you changed them was so subtle but made such an impact!!

!neke zei

Ze zijn super leuk !!!!
groeten Ineke

Nelleke zei

Ja balen dat je het verkeerde menu hebt gekozen. Ik hoop dat het wel gezellig was, dat ik het belangrijkste, al zul je wel hebben zitten balen. En vloog je thuis richting de koelkast? haha. Succes met het werken weer. Je laat trouwens 2 hele leuke kaarten zien! groet, Nelleke

Bernadet zei

Geweldig leuke kaartjes zijn dit Nancy! Lekker hoor dat de meeuwen op jouw kaartjes zelf voor hun eten zorgen. HAd mijn man vorig jaar ook, zit ie een lekker visje te eten, komt er zo een meeuw aanvliegen die 'm het visje bijna uit de mond trok haha.
Maar wat jammer dat het eten in het restaurant niet ging zoals het moest. Ik snap wel dat je dan niks zegt, anders wordt het weer veel later, vooral als je dan ook nog je mama bij je hebt die op een gegeven moment naar huis wilt.

marian zei

Jammer dat je uitje ter afsluiting van de vakantie zo tegen viel. Mosselen vind ik altijd wel heel erg lekker. Maar ja we zijn allemaal anders. Je kaartjes daarentegen vind ik geweldig leuk. Ik heb dat wel vaker gezien op boulevards bij frietkraampjes dat die vogels steeds brutaler worden.
Groetjes van Marian.

Claudia's kaartjes zei

Wonderful card.. Thanks for joining us at Girlz Creative Fun Art of Scrapbr />
super toffe kaart. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Girlz Creative Fun Art of Scrap
Creatieve Groetjes Claudia

Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes
Blog:Claudia's Kaartjes
Challenge blogs:
Girlz Creative Christmas 
Girlz makes Guyz Cards
Girlz creative crafts
Creative sketchy girls
Girlz Rebel Challenge
Girlz Creative Fun Art of Scrap