analytics

vrijdag 22 december 2023

troostkaarten met droogbloemen

Dag bloggers,

Gisteren meteen na mijn vergadering in Brussel, is mijn week verlof begonnen. 't is dan maar een half dagje meer dan een hele week maar ben al meteen naar de kapper geweest, dus dat is al afgevinkt van mijn to-do-lijstje voor Kerstmis. Gisterenavond hadden we hier nog een leuke workshop en dat was alweer gezellig. 
Zo meteen als ik in mijn ateljee zet, zet ik de finale op van 'de slimste mens' want die was gisterenavond en ik wil niet gespoild worden. Toen ik twee jaar geleden in mijn nieuwe ateljee aan de slag kon, kreeg ik van manlief voor mijn verjaardag een tv kado. Dat had ik zo graag gehad omdat ik zo veel uren in mijn ateljee doorbreng. Ik neem steeds allerlei programma's op en had zo weinig tijd om ze te bekijken. En nu is het ook handig want als wij iets leuk willen zien en Yannick komt op zondag met één van zijn voetbalvrienden naar huis om voetbal te kijken, mogen die dat in mijn ateljee gaan doen. Hij heeft boven wel een tv maar daar kan hij de betalende sportzender niet ontvangen. 

Ik wijk weer af... Vandaag laat ik meteen 4 kaarten op jullie af. Het is ook meteen de workshop die ik hier in oktober gaf. Ze liggen al een hele tijd te wachten om ook in serie te maken omdat ik steeds graag rouwkaarten op voorraad heb. Alleen is de tijd er nog niet voor geweest, dat komt nog wel... In elk geval waren deze weer leuk om te maken. Om ze te geven, da's nog een andere zaak. Maar hé, ik geef wel graag mooie troostkaarten. Die worden steeds in dank aanvaard... En omdat ik al 3 maanden achterstand heb met het tonen van kaarten, krijgen jullie meteen de hele serie te zien... Misschien is het op de foto's niet helemaal duidelijk maar hier en daar zitten kleine stukjes die glinsteren... Mooi effect als je de kaarten in het echt ziet en passend met de eerste tekst... 







Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen met veel warmte en gezelligheid... 


5 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel mooie troostrijke troostkaartjes! Fijn verlof! En de kapper al afgevinkt!

Anita van Deur zei

Schitterende seriw kaarten!! Liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met de droogbloem leuk verwerkt in de kaders
geniet van je verlof en veel plezier in je ateljee
groetjes ellen

Claudia's kaartjes zei

Prachtige serie kaartjes.
Creatieve Groetjes Claudia

Vanaf heden geef ik workshops en verkoop ik mijn kaartjes via mijn FB groep
Mijn FB groep: Claudia's Kaartjes
You tube:Claudia's Kaartjes
Blog:Claudia's Kaartjes
Challenge blogs:
Girlz Creative Christmas 
Girlz makes Guyz Cards
Girlz creative crafts
Creative sketchy girls

marian zei

Wat een prachtige troostkaarten heb je gemaakt, dat wordt zeker gewaardeerd weet ik. Ik heb ook een tv in mijn hobbykamer, heerlijk hoor, inderdaad dan hoef ik ook niet zoveel terug te kijken.
Mooie dagen gewenst en groetjes van Marian.