analytics

donderdag 7 december 2023

elke donderdag een kerstkaart - sterretjes voor kerst

Dag bloggers,

Het is me een week geweest! Eentje met een heel fijn weekend... De voorbereidingen naar de kerstmarkten zijn even heftig geweest, maar het was zeker de moeite. We hadden in het kasteel de mooiste stand (zo werd ons meermaals verteld) en we hadden het geluk om een hele hoek voor onszelf te mogen hebben, zo leuk! De voorbereidingen hebben geloond. We mochten vrijdag al gaan opstellen en zelfs manlief had er een vrije dag voor genomen. Laura en ik zelf hebben er 4u aan gewerkt om alles op te zetten. En het resultaat mocht er zijn. Foto's vind je onderaan dit bericht. 

Bij 52 weeks to Christmas vragen ze deze week embossing op je kaart. En zoals ik meermaals kon lezen, gebruiken we dat nog veel te weinig. Dat is ook hier het geval... Dus was het even kiezen welke mal ik ging gebruiken. En dat werd dan toch één van mijn favorieten omdat hier ook een bijpassende snijmal bij zit. Het resultaat van mijn kaart is dan ook heel strak en sober gebleven. Deze mal vraagt echt niet veel extra's...


En hier dus wat sfeerbeelden van onze kerstmarkt van afgelopen weekend. Een grote plus was dat de ramen ook begonnen aan te dampen zoals je in films ziet, zo mooi langs de randen... En nog een grotere plus is dat het zondag echt begon te sneeuwen. Zo mooi! Meer sfeer konden we ons niet bedenken... 
(was dan alleen weer lastig bij het opruimen en auto inladen, maar dat hebben we er graag bij genomen)










12 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooie kerstkaart met de leuke embossing folder. prachtige foto`s van de kerstmarkt. Liefs Anita

Caroline Cards zei

Een leuke kaart met een mooie woord stans. Ik kan me voorstellen dat jullie de mooiste stand hadden, want het ziet er allemaal prachtig uit. Wat een werk hebben jullie gehad. Leuke foto's!
Groetjes, Caroline

Annemarie en Merit zei

wat een schitterende kraam (kan wel zeggen halve kasteel!!) wat veel hebben jullie om te laten zien...
je kaart is ook heel leuk en heeft inderdaad niks verder meer nodig.
Gezellig dat je er vandaag bij bent.
Lieve groetjes en een fijne dag Annemarie en Merit DT52WTC.

GerJanne zei

Wauw wat een prachtige kaart is dit. En wat zien de kramen er mooi uit! Heel aantrekkelijk!

Creaellenknutselsite zei

wow wat zag dat er gezellig uit op de markt kraam, zulke leuke creaties en ook leuk de kast met al de leuke spulletjes op de achtergrond
je kaartje is ook leuke geworden met de leuke embossing stencil
groetjes ellen

Caroline zei

heel mooi gedaan, schitterende kerstmarkt
groetjes Caroline

marian zei

Tjonge jonge wat hadden jullie veel spullen gemaakt voor de kerstmarkt. En wat hadden jullie dat leuk opgesteld. Fantastisch hoor.
Je kaartje is ook erg mooi gemaakt , heel fijntjes met deze mooie embossingmal. Ik heb hem ook en ook ik gebruik hem veel te weinig.
Veel succes gewenst met de komende kerstmarkten.
Groetjes van Marian.

joke zei

Wow, wat een geweldige stand hadden jullie voor de kerstmarkt echt geweldig.
Je kaart is heel mooi en we gebruiken de embossingfolders veel te weinig, heb je kaart opgeslagen want dit folder heb ik ook, dank je wel voor het idee.
Groetjes Joke

Jantine zei

Wat een gave stand op de kerstmarkt, Nancy! Echt heel mooi! Leuk dat het loonde.
En je kaart is ook een plaatje! Ik geloof alleen dat je hem niet bij de uitdaging hebt geplaatst maar alleen bij de wekelijkse kerstkaart.
Gezellig dat je er weer bij bent deze week.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Kaartenkraam zei

Wow wat veel spullen hebben jullie gemaakt voor de kerstmarkten en zo prachtig uitgestald ook, ziet er geweldig uit!

Je kaart is heel mooi en stijlvol.

groetjes van Ank

Laurespage zei

Ja, Nancy, de kerstmarkten zijn volop aan de gang. Vorige week zijn wij donderdagnamiddag en vrijdagnamiddag begonnen met Ferm aan de bloemstukken om te verkopen, zaterdag de zaal gezet en zondag kerstmarkt en zondagavond alles afgebroken want de zaal moest leeg, maar maandag was het iets minder…. Maar iedereen vond heel mooi en we hebben goed verkocht. En ook je kerstkaart van deze week is heel stijlvol. Groetjes en tot hoors.
Laurette

Marjolein zei

Dat ziet er inderdaad erg mooi uit hoe jullie hoekje is geworden! Fijn dat het zo goed is gegaan. Je kaart is ook leuk. Soms heeft een kaart helemaal niet veel poespas nodig om mooi te zijn. Groetjes Marjolein