analytics

dinsdag 18 juli 2023

pas getrouwd - Cien en Jeroen

Dag bloggers,

Het is hier goed, we blijven zeker nog even! Haha!! Gisteren hadden we weer een leuk dagje aan zee. Elise en haar vriend Mathias waren hier de hele dag nog en we hebben goed gewandeld, zijn een paar keer moeten gaan schuilen voor de regen. Eva en Noah hebben met karretjes gereden en we hadden fijne babbels... Gisterenavond zijn ze naar huis vertrokken omdat Elise vandaag terug moest gaan werken. En vandaag krijgen we terug bezoek! Hobbydinnetjes Martina en Sandrine komen naar hier. Blijkbaar hadden wij vandaag afgesproken om samen te komen en had ik het in augustus in mijn agenda gezet. En omdat ik dus niet thuis ben, komen zij gewoon naar hier. Geweldig toch!! 

De kaart die ik vandaag laat zien, is er eentje die ik maakte voor Elise. Zij mocht naar het trouwfeest van Cien en Jeroen. Francine is ooit één van onze geweldige actrices geweest in ons theater en ze leerde haar Jeroen daar ook kennen. Hij is de zoon van mijn collega en we kennen elkaar ook al jaren... 

Elise kocht een spaarpotje om daar de centen voor het stel in te stoppen. En ze vroeg of ik er een kaart bij kon maken. Van het sleuteltje had ik geen stempel, enkel een snijmal. Ik maakte met foam er zelf een stempel van... Het model was helemaal wat het moest zijn... En de rest... Met een beetje verbeelding, klopt het wel allemaal... Ik kreeg alvast een bedankje van het stel, leuk toch!!





3 opmerkingen:

Sarah zei

Dat wordt een leuke knutseldag aan zee. Heb je Knutselspullen bij of brengen zij er mee?
Het is weer een mooi geheel- de koffer en de kaart. Veel plezier aan zee. X

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie creaties met al de bij elkaar passende details, leuke stempeltjes heb je gebruikt
gezellige dag met de dinnetjes
groetjes ellen

Lia zei

O, wat heb je dit leuk gemaakt! Ik kan me voorstellen dat ze er blij mee waren.
Lia xx