analytics

donderdag 6 juli 2023

elke donderdag een kerstkaart - kerstman met kerstbomen

Dag bloggers,

Mijn laatste werkdag begint en ik heb echt wel zin in wat vakantie. En dat betekent niet altijd rust, integendeel... Maar daarover morgen meer. 
Eerst nog een dagje werken en die sluiten we straks op het werk af met een paëlla-avond. Maar lang kan ik niet blijven want hier wordt vanavond ook nog geworkshopt... 

De opdracht van 52 weeks to Christmas vorige week was: 'Kerstbomen op jouw kaart' Niet één maar meerdere kerstbomen. Dus heb ik maar op veilig gespeeld en heb er een heleboel opgezet... Gisterenavond moest ik nog aan mijn kaart beginnen en ik had niks inspiratie, helemaal nul! Dus ben ik in mijn papier beginnen zoeken en vond dit leuke, kleurrijke kerstbomenpapier. Ik had nog ergens wat gemaakte kerstmannen liggen. En dacht, een tekst er bij en klaar... Zat er in mijn snijmallenmapje deze tekst 3 keer in rood en 3 keer in écru uitgesneden. Mijn blad designpapier heb ik ook maar in 3 delen gesneden en ik had nog meerdere kerstmannen. en zo had ik meteen 3 kaarten. Vanmorgen was in nog niet echt tevreden en heb dan de kerstbomen er maar bij gesneden en gekleefd. Je ziet het niet meteen op de foto maar de kerstman zit op een wobble en kan dus vrolijk heen en weer wiebelen... En zo heb ik alweer 3 (dezelfde welliswaar) kaarten klaar voor de voorraad... Weten jullie dat we al aan week 27 zitten en dus al over de helft van het jaar zijn? Wat gaat het vooruit, het aftellen naar Kersmis kan bijna beginnen. Maar we zullen dus eerst nog maar wat genieten van de zomer, niet? 

Papier: Bazzil en Action
Kerstman: Marianne Design
Tekst en kerstbomen: Lawn Fawn
Wobble



14 opmerkingen:

Nynke zei

Oef! Aftellen tot kerst? Laten we inderdaad eerst maar van de zomer genieten. Je kaart is mooi geworden! De extra kerstbomen zijn een goede keuze, denk ik. Ze lichten de kaart wat op, denk ik.
Groetnis Nynke

Caroline Cards zei

Leuke kaart en die kerstbomen zijn een mooie aanvulling op het papier!
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke kerstman en het leuke dp, werkse nog even en ga dan lekker genieten van je vakantie succes met je workshop vanavond
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

oh heerlijk wat een leuke kaart, gezellig dat boompjes papier en die lekker wobbelende kerstman.

Leuk dat je meedoet met de uitdaging bij 52WTC.
Fijne dag lieve groetjes Annemarie en Merit.

!neke zei

Wat een leukerd !!!!!
Groeten Ineke
DT52WTC

Marijke zei

Een gezellige kerstman op je kaartje en hij kan nog wiebelen ook! Helemaal leuk! Heerlijk genieten van je vakantie en een beetje rust zou wel kunnen toch? Geniet en gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

marian zei

Wat een super leuke kaart heb je gemaakt en een wobble kaart wat een leuk idee. En je bent weer opgeschoten met de voorraad. Zo zie je maar de inspiratie komt opeens opborrelen. Ik wens je een fijne vakantie, lekker genieten en een heerlijke paella avond gewenst.
Groetjes van Marian.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel vrolijk met al die gekleurde boompjes op de achtergrond Nancy. Wat leuk dat de kerstman kan wiebelen.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

joke zei

Wat een leuke kaart met het kerstbomen papier en de kerstman op een wobble. Veel plezier met de workshop en heerlijk van je vakantie genieten.
Groetjes Joke

Marjolein zei

haha, dat zijn wel genoeg kerstbomen inderdaad! Leuk papiertje, mooie kaart heb je ermee gemaakt. Fijne vakantie gewenst!

GerJanne zei

Dat is zeker op safe spelen....zoveel bomen, dan zit je zeker goed!
En druk in je vakantie makt niet uit, als het maar ontspant!

Nancy Soetaert zei

leuke kaart! Niet te doen he dat het jaar al weer over de helft is...
Fijne vakantie binnenkort!
groetjes
Nancy 52WTC

Diny zei

wat een mooie kaart Nancy!
Geniet van de avond,
Diny

Jantine zei

Nu ik dit schrijf is je vakantie lekker begonnen! Geniet er van! Je kaart heeft meer dan genoeg kerstbomen, maar volgens mij mag gewoon eentje ook hoor...
Leuk die kerstman en mooie tekst!
Bedankt voor het meedoen met onze uitdaging bij 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC