analytics

maandag 15 februari 2021

love - xoxo

Dag bloggers,

Ik had het vorige week al aan gekondigd... De trekking van mijn uitdaging schuif ik nog enkele dagen op omdat nog niet alle kaartjes zijn aangekomen... Geen nood, laten we afspreken dat ik dit vrijdag zal doen, ok? Het verrassingspakketje ligt al klaar ondertussen... Dus alle blogmaatjes die ongerust zijn dat hun kaart nog niet is aangekomen, geen paniek... Jullie doen zeker nog mee hoor!

De afgelopen jaren heb ik ondervonden dat zelfgemaakte kaartjes soms achterblijven. Zo heb ik twee verjaardagen geleden van 2 van mijn beste stempelmaatjes mijn verjaardagskaart niet aangekregen. En vorige verjaardag ook één, van één van dezelfde stempelvriendinnen... Héél jammer vind ik dat... zeker omdat er zo veel tijd en moeite in zit om telkens weer een mooie kaart te maken... 

Terwijl ik dit aan het typen ben, heb ik ruzie met mijn spatiebalk. De linkerkant werkt niet meer en dat is de kant die ik het meest gebruik... Ik maak eigenlijk nooit spaties met mijn rechterduim... (dit terzijde, besef écht wel dat dit overbodige informatie is, haha!)

Deze week hebben we in België krokusvakantie en zijn de scholen dicht. Ik had woensdag en donderdag vrij willen nemen maar mijn manager had liever dat ik donderdag kom werken doordag we belangrijke bezoekers krijgen. Dus ben ik vandaag en morgen thuis, twee dagjes die ik in mijn ateljee kan doorbrengen... En daar ga ik dankbaar gebruik van maken want er ligt heel wat werk te wachten... Manlief mag met de auto gaan werken zodat ik niet weg kan, haha!! (ok, alweer overbodige informatie! ;o) - ) 

Papier: Bazzil
Stempels en snijmallen: Lawn Fawn
Stempels ingekleurd met copics



9 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schattig kaartje met de mini envelopjes, ook wij hebben krokus vakantie. Fijne freubel dagen liefs xx

Diny zei

Wat een super leuk kaartje Nancy!
het vogeltje met de post is zo schattig!
Groetjes Diny

martina's kaartjes zei

mooi is je kaartje geworden, geslaagd
ik geloof dat er ergens een challenge loopt met 'envelop op de kaart' (zie colien)
grtjs,martina

Nicole Parmentier zei

Wat een lief valentijnskaartje heb je gemaakt met dit uiltje! Ik denk dat de postbode jouw kaartjes zo mooi vind dat hij ze zelf houdt... Ik snap dat wel hoor! En die overbodige informatie gewoon laten komen hoor.. vinden we gezellig!

Angelique zei

Gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum, ik hoop dat je flink wat kaartjes gaat ontvangen. Heel erg lief kaartje met het uiltje. Lekker genieten van je vrije dagen.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Hihihihi..... dat afdwalen van jou is heelmaal niet erg!
Superleuk kaartje heb je gemaakt en ik denk toch dat mijn kaartje er voor vrijdag zeker zal zijn ;-)

Nynke zei

Wat een lief kaartje is dit geworden!
Groetnis, Nynke

Colien zei

Heel mooi kaartje, gaaf slimline-model!
Bedankt voor je deelname aan onze envelopjes-challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Nelly zei

Leuke kaart heb je gemaakt voor onze enveloppen challenge.
Bedankt voor je deelname bij 4-SCB.

Groetjes Nelly (DT 4-Season Challenge Blog).