analytics

dinsdag 16 februari 2021

hugs & kisses

Dag bloggers,

Zondag mocht ik naar de kapper! Ik had dus een Valentijnsdate met 2 schatten van mannen! En omdat ik blij was en zij zeker ook, maakte ik voor hen dit Valentijnskaarjte met binnenin een lieve boodschap om hen meteen een fijne start te wensen... En dat werd weer met veel enthousiasme onthaald... Ik maakte al wel meer kaartjes voor en in opdracht van hen... Tja, vrouwen en kappers, wie ook zo'n band heeft, verstaat me wel... En wat leuk is, ik denk dat we na bijna een jaar, eindelijk de juiste kleur hebben gevonden... Maar ben niet echt tevreden over mijn foto's die ik maakte, ik zie nog wel wanneer ik mijn profielfoto wijzig... 

Gisteren ben ik mooi op schema gebleven... op mijn vrije dag heb ik best wat opdrachten kunnen afronden en ook nog telefoontjes en mailtjes gedaan die al lang moesten gebeuren... Was tevreden gisterenavond. 
Vandaag staat er nog een kaart en geboortekader op de planning met aquarel... niet mijn favoriete kleurmethode, maar het voorbeeld vraagt het gewoon... Wens me succes! ;o) Want ze moeten morgen mee naar mijn werk... 

Er staat ook een bezoekje naar 't Woefke op 't programma... Manlief is terug met de motor naar zijn werk, dus de auto is thuis gebleven vandaag... (dit omdat jullie dan toch van de overbodige informatie houden ;o) ) Dus ik mag ook buiten vandaag! Yeeh!!

Papier: Bazzil
Stempels en snijmallen: Lawn Fawn
ingekleurd met copics


Voilà, en nu ga ik eerst mijn boven poetsen want dat is dringend nodig. Ik hoop straks ook nog mijn strijk te doen maar eerst moet dat geboorteproject er nog door... 

5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schattig kaartje de hartje stans komt zo mooi naar voren met het rood eronder, fijne dag xx

Creaellenknutselsite zei

ooooh wat een supermooie slimline kaartje met de schattige oxelots leuke kleurtjes
ja jullie boffen maar de kappers weer open hier zie ik het nog niet gauw gebeuren, stiekem toch maar een stuk van mijn haar geknipt ( mijn man heeft het gedaan) mijn man heeft dat gedaan had zo'n akelige mat in mijn nek nu kan het wel weer ff bij hem heb ik een stukje eraf geknipt.
groetjes ellen

Nicole Parmentier zei

Wat een snoezig slimline kaartje! Daar is je kapper vast heel blij mee. Wij mogen hier nog niet.. er is geen man die ik op dit moment meer mis dan mijn kapper!!

!neke zei

Wat een leukerd !!!!!!!
Geniet van je uitje !

Caroline Cards zei

Een super leuke en lieve kaart heb je gemaakt!
Wat heerlijk dat je weer naar de kapper mocht. Ik ben benieuwd wanneer we in Nederland weer die mogelijkheid krijgen. Succes met je aquarel!
groetjes, Caroline