analytics

vrijdag 4 december 2020

Een kaart en een stoeltje voor Alix

Dag bloggers,

Weet je wat fijn is? Als je baas 2u voor het einde van je werkdag op donderdag komt zeggen: "Nog 2u!" Ik: "Euh?" Hij: "En dan begint jouw lang weekend alweer!" haha!!
Op mijn vorige locatie waren ze een beetje jaloers omdat ik op vrijdag niet werk... Nu komen ze mij bijna feliciteren, leuk toch? 
Nog een mooie situatie op 't werk... Eergisteren zijn werkmannen langs geweest voor de voorbereiding van een nieuw netwerk. Ze hadden eerst buiten moeten graven om de kabels klaar te leggen en daarna kwamen ze binnen gaten boren naar de verluchting... Hun boormachine werkte op water... Op geen tijd was het een modderpoel in ons kantoor... 's Avonds kwam gelukkig de poetsploeg. Ik had hen een briefje geschreven om ons te verontschuldigen voor de smeerboel. Maar met de vraag om alles toch te poetsen want gisteren hadden we een veiligheidsrondgang en dan moet alles in orde zijn. Toen ik gisteren binnen kwam, blonk het als een spiegel. Op mijn briefje dat ik voor de poetsdames had achtergelaten hadden zij geschreven dat ze dit met heel veel plezier voor mij gedaan hadden. Ik heb voor hen een kaartje gemaakt (digitaal dan wel, op mijn werk heb ik nu geen ateljee voor kaartjes) en de manager gaat vandaag twee doosjes pralines voor hen halen als bedankje. Dan staat dat straks op mijn buro tegen dat de dames komen poetsen... Zo fijn om dat te kunnen doen!

Vrijdag is tegenwoordig stoeltjesdag... Deze maakte ik voor Alix. Ik kreeg haar geboortekaartje en maakte er naast het stoeltje ook een kaart bij... 
Als de geboortekaartjes strak zijn, zijn de stoeltjes en het kaartje dat ook. Deze was een spierwitte versie met blinkend gouden letters en stipjes... 






1 opmerking:

Anita van Deur zei

Wat een leuk stoeltje, en wat lief van je om aan de dames van de schoonmaak te denken.xx