analytics

dinsdag 4 augustus 2020

springwensen

Dag bloggers,

Hier mijn laatste projectje van juli voor het DT van in 't Woefke. Het thema was zoo en net zoals bij ons thuis zijn er in de zoo al een lange tijd verbouwingen bezig. Ze blijven hun best doen om de biotopen van de dieren zo mooi mogelijk na te bouwen. En daarvoor gebruiken ze zo veel mogelijk natuurlijke elementen. Dat wou ik ook op deze kaart laten zien. Het hekwerk bestaat uit houden stokjes.


In afwachting tot mijn nieuwe pc gebruik ik nog steeds die van mijn man om mijn blogberichten te posten. En sinds gisteren besluit die om mijn foto's op groot formaat te posten... Ik hoop op beterschap zodra ik mijn nieuwe pc in gebruik kan nemen... Duimen jullie mee? 

Na een seintje van mijn dochter over spam op mijn berichten ben ik gisteren op speurtocht geweest... Ik heb tussen begin juni en nu 105 spamberichten verwijderd... Pfff... Nu heb ik de beveiliging ingesteld die je moet aanklikken bij het plaatsen van een bericht. Ik hoop dat het hier mee gedaan gaat zijn... 

5 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Wat een cool idee deze houten stokjes! Ze geven de kaart echt een bijzonder tintje! Ik vind het niet erg dat de foto er zo groot op staat, nu kan ik hem goed bekijken..

Enny zei

Heel leuke kaart met die kangoeroe, en wat een toffe achtergrond ! Ja, die spam is echt vervelend.... En hopelijk kan je vlug met je nieuwe PC werken ! Groetjes, Enny

Anita van Deur zei

Schattig kaartje en zo leuk met de stokjes. Fijne avond xx

Claudia's kaartjes zei

Super leuk en origineel. 
What a sweetie. I love it.
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com/

GerJanne zei

Heel leuk met de kangoeroe!
Succes met de computer en de spam!