analytics

dinsdag 18 augustus 2020

20 jaar

Dag bloggers,

Gisteren ben ik bijna door heel mijn paperassenwinkel door geraakt. Er ligt nog 1 stapel die ik vandaag nog ga klasseren. Ik had eerst alles per soort gelegd en alle praktische zaken zijn in orde. Eén item moet nog gedaan worden en dat zijn mijn ateljee-zaken... Niet onbelangrijk... Maar ik heb héél veel kunnen weg gooien en dat is zo fijn!
Maar eerst ga ik de gang schilderen. Nu is het nog fris genoeg en dan is nog voor de middag klaar. Als dan ook mijn laatste klassement klaar is, kan ik vanaf morgen in mijn pop-up-ateljee werken want er liggen nog enkele projecten en bestellingen te wachten. 

Tussen het klussen door mag er ook wat gevierd worden. Vandaag zijn manlief en ikzelf 20 jaar samen. We hadden ervoor ook ooit al een verleden want Walter was mijn lief toen ik 15 was en hij 16. Lang heeft het toen niet geduurd maar we hadden wel een fijne jeugd samen. We kenden elkaar ook al zo lang... Nadat ik met mijn eerste man trouwe, zijn we elkaar uit het oog verloren. Maar 20 jaar later, toen we allebei terug alleen waren, zijn we elkaar terug tegen gekomen. En dat is vandaag 20 jaar geleden... Ondertussen zijn we 10 jaar getrouwd en zijn we met onze 7 kinderen, schoonzoon en 2 kleinkindjes een grote gezellige familie... 

Deze kaart heb ik dan vanmorgen ook voor hem gemaakt... Met stoer zwart, cool zilver en romantisch roze... 

Papier: Bazzil en Action
Cijfers en letters: Crealies



5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Gefeliciteerd met jullie 20 jaar samen zijn, je kaart is een mooie!
Fijne dag samen xx

!neke zei

Gefeliciteerd, 20 jaar !
En een fijne familie!
Mooie kaart !
Groeten Ineke

Creatiels zei

Gefeliciteerd 🎉 met jullie huwelijksverjaardag en geniet nog vele jaartjes samen en met elkaar.
Mooie kaart trouwens.
Groetjes
Els

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een mooi verhaal! Dat je na een ander leven je jeugdliefde weer terug vind en nu dan alweer 20 jaar bij elkaar bent. Dat verdiend inderdaad een prachtige kaart en dat is het zeker geworden!! Proficiat!

GerJanne zei

Proficiat! Wat een bijzonder liefdesverhaal!
Je kaart is prachtig!