analytics

dinsdag 9 juni 2020

Minnie Mouse voor Olivia 2

Dag bloggers,

Nu hoorde ik gisteren Dokter Devroey op de radio. Hij vertelde dat zelfs mensen boven de 70 jaar, als ze geen ernstige gezondheidsproblemen hebben en een mondmasker dragen, zelfs hun kleinkinderen mogen knuffelen... Hoe zot is dat? Nu gaat mijn mama van 80+ helemaal in de wolken zijn als ze haar achterkleinkindjes mag knuffelen... Vorig jaar was ze serieus ziek maar dat is achter de rug. Dus het mag en het kan terug!

Verder mogen wij toch allemaal blij zijn dat we online toch contact hadden met elkaar... Velen kennen elkaar niet maar we doen toch allemaal iets dat ons bindt en daardoor kennen we elkaar toch wel een beetje hé? Fijn dat jullie er allemaal bijna elke dag zijn!

Vandaag heb ik nog een Mickey-Minnie-kaartje voor jullie. Deze voor Olivia die 2 jaar werd. Helemaal anders dan het kaartje van gisteren en toch helemaal in het thema...

Wat een mooie snijmallen zijn het toch!! Ze vragen echt niet meer en je hebt meteen een mooie kaart...


Fijne dag allemaal!
Ik mag vandaag een dagje terug naar Wolvertem. Erg vind ik het niet. Ik ga om mijn taken over te dragen aan een collega en om een pakket nieuwe taken over te nemen van een andere collega.
Vanaf morgen mag ik dan terug naar mijn nieuwe/oude stekje dichtbij huis... 

3 opmerkingen:

Laurespage zei

Supermooi en stijlvol. Ook je vorige kaartje met de Mickey Mouse en van de bloemenkaarten heb ik genoten. Stuk voor stuk mooie werkjes. ‘Andy.
Groetjes. Laurette

Anita van Deur zei

Zo leuk gedaan Nancy, hoe simpel kan het zijn om er een schitterend kaartje te maken.
Ik ben ook blij met mijn online contacten, kom nog niet veel buiten en in contact met andere.
Groetjes, Anita

GerJanne zei

Deze is ook weer heel leuk! Ja, we komen langzaam uit de lockdown...