analytics

maandag 23 oktober 2023

Stanny 86

Dag bloggers,

De laatste tijd maak ik nogal veel grote drieluikkaarten. En deze maakte ik voor opa Stanny. Hij is al jaren de partner van mijn mama en deze zomer ging het niet zo goed met hem. We hebben bange momenten gehad toen hij in de kliniek lag maar ondertussen gaat het alweer beter met hem. Momenteel verblijft hij enkele maanden in een woonzorgcentrum maar als hij beter is, gaat hij terug naar mijn mama thuis. En hij wordt beter, elke dag wat meer... Denk dat ze Kerstmis wel samen thuis gaan kunnen vieren. 
Voor zijn verjaardag maakte ik deze kaart. En ik reserveerde tickets voor een optreden waar we volgende vrijdag samen naartoe gaan. We hebben goeie vooruitzichten. En ook weeral de beste plaatsen, vooraan in de zaal. We kijken er naar uit. 




4 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

leuke kaart heb je voor stanny gemaakt ! zal hij zeker wel leuk gevonden hebben,
ik duim voor de goede vooruitzichten,
grtjs,Martina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart voor opa Stanny met de leuke details die zal hij zeker mooi vinden. Fijn dat het steeds beter met hem gaat.
groetjes ellen

marian zei

Een prachtige verjaardagskaart heb voor opa Stanny gemaakt. Veel plezier gewenst bij de voorstelling. Ook de kaders met droogbloemen vind ik super mooi.
Groetjes van Marian.

Diny zei

Prachtige kaart heb je gemaakt!
Groetjes Diny