analytics

woensdag 11 oktober 2023

2x gefeliciteerd (ook aan mezelf!)

Dag bloggers,

Soms kan je reacties krijgen uit een onverwachte hoek. Zoals steeds, plaats ik na mijn blogbericht, mijn kaart ook op fb. Gisteren linkte ik dan ook Peter en Sas aan mijn bericht zodat zij het zeker zouden zien. Komt daar 's avonds ineens een bericht van een andere 'Peter' op: "Nancy, wacht eens een minuutje, uwe man Walter, is dat niet de zoon van Gusta?" Euuhhh... ja... dat klopt. Maar omdat ik de laatste weken via fb de raarste vriendschapsverzoeken kreeg van onbekende mannen (ik blokkeer die dan ook altijd onmiddellijk) was ik voorzichtig. Ik antwoordde: "Ja en u bent?" 
Kreeg ik ineens een bericht via messenger... Blijkt dat die man, die al 30 jaar in Brussel woont, vroeger (45 jaar geleden) met mijn man en schoonmoeder in de atletiekclub had gezeten. En ondanks dat ik eigenlijk op weg was om te gaan slapen, hebben we nog een half uur aan 't chatten geweest. Bleek ook nog dat zijn buurman, één van mijn Wolvertem collega's was. Hijzelf was een jeugdvriend van de net getrouwde Peter en ook van die zijn schoonzus, één van mijn 2 beste vriendinnen... en ook van die haar oudste zoon die in Vietnam woont. Allee, het was echt een zot gesprek. Toen ik ging slapen, was mijn man net even terug wakker en heb ik hem het hele gesprek laten lezen, hij vond het geweldig! 

Dit gezegd zijnde... Vandaag ook een grappig verhaaltje... Nicht Godelieve bestelde ergens in de zomer 2 verjaardagskaarten voor vrouwen. Zoals steeds een grote vierkante, de andere mocht een maatje kleiner zijn. En met bloemen... Ik maakte ze en ze was tevreden; Ik had net de grote tekstmal van Carlijn Design besteld en wou die hier graag voor gebruiken. En toen werd het september en was ik zelf jarig... En kreeg ik van haar de grote roze kaart voor mijn verjaardag. Grappig toch? 

Papier: Bazzil en Action
Snijmal tekst: Carlijn Design





3 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de grote letter op het leuke dp leuke details heb je gebruikt
wat een leuk verhaal van fb,
groetjes ellen

marian zei

Wat een leuk verhaal, ja gelukkig was het deze keer wel een oude bekende, maar inderdaad ik krijg ook vaak van die rare vriendschapverzoekjes van mannen die ik meteen blokkeer.
Wel leuk dat je één van je mooie kaarten die je zelf gemaakt had weer terug kreeg. Inderdaad een hele mooie.
Groetjes van marian.

Nancy Soetaert zei

ha ha, ik had dat bericht en jouw reactie gezien op FB.
Leuk dat (her)kennen via via enz...
En wat kreeg je een mooie verjaardagskaart! ;-)
Nancy