analytics

maandag 30 oktober 2023

Stan 6 jaar

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Het onze is bewust rustig gehouden. Ik had een vergadering op zondag en ook een berg strijk waar ik door moest. Verder heb ik wat tijd in mijn ateljee doorgebracht. Er moeten nog wat verjaardagskaarten gemaakt worden en daarnaast probeer ik zo veel mogelijk kerstprojectjes te maken want over 4 weken staan we al op een kerstmarkt. Maar er komt nog een verlofweek aan.
Zo meteen ga ik werken. Het is een korte werkweek van 3 dagen want woensdag hebben we een feestdag. En de week daarna ben ik alweer een weekje thuis, dan gaat de kerstverlichting aan in mijn ateljee en worden er enkel nog kerstprojectjes gemaakt... Tussendoor nog wat verjaardagsfeestjes want Eva en Noah zijn dan jarig...

In augustus werd Stan 6 jaar en hiervoor kreeg hij een kaart van zijn Bonnie. Een varkentje op de kaart voor het jarige feestvarken...  Meer moest dat niet zijn. 

3 opmerkingen:

Hobby Hoogland zei

Leuke kaart met leeftijd en het feestvarken is staat er leuk bij.
Succes met het optuigen van je ateljee kerst klaar maken .
Wel altijd een leuke sfeer.
Had soms al de kerstboom staan voor Sinterklaas omdat je daarna met de workshop begon , maar nu ben ik daar mee gestopt ter wijl tegen die tijd gaat het toch weer kriebelen en vind ik het nog steeds leuk.
groetjes Marjan.

Annemarie en Merit zei

hele leuke vrolijke kaart met dat schattige varkentje...
Succes met alles, en leuk het ateljee weer in kerstsferen!!
liefs Annemarie en Merit

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het schattige varkentje wat ziet ie er stralend uit met zijn feestmuts op
succes met het gezellig maken van de kerstversiering in je ateljee
groetjes ellen