analytics

vrijdag 13 oktober 2023

mini droogbloemkaartjes

Dag bloggers,

Mijn gepland ateljeedagje valt vandaag in 't water... Niet letterlijk alhoewel het nu al goed aan 't regenen is... Mijn voet (die al een hele voorgeschiedenis heeft) doet al een paar dagen lastig en sinds gisteren is hij helemaal niet ok. Dus ga ik vandaag eerst naar de huisarts en daarna misschien meteen even foto's laten maken. Tja, wat moet, moet... Eerst even aan mezelf denken nu. Manlief gaat niet werken en is mijn privé chauffeur. Dat heeft hij gisteren kunnen fixen. 

Vandaag heb ik een hele serie voor jullie. Voor ik in september op de KUS kunstenmarkt ging staan, maakte ik een leuke serie droogbloemkaartjes. Ik had een keer een leuk molentje op de kop kunnen tikken en wou er al heel lang iets mee doen. En dat bracht me op het idee om dus kaartjes op maat met droogbloemen te maken. Het werden er dan ook 36 verschillende. Ik had een vel met leuke tekstjes en die pasten er perfect bij. Een tof kraftpapier als basis en dan de bloemen er bij. Ik was tevreden en de klanten ook. 







Hier zien jullie het molentje op mijn kraam staan. 


6 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie serie mini kaartjes met de droogbloemen leuk om aan de cadeautje te hangen.
wat vervelend van je voet, ik hoop dat het meevalt en dat snel weer beter gaat fijn dat je man meekan
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Wauw wat een vlijt heel mooi! liefs ANITA

Annemarie en Merit zei

Wat vervelend van je voet zeg.. sterkte ermee!
Wat een serie kaartjes laat je ons vandaag zien, wauw! Wat ontzettend leuk zo met de droogboeketjes!
Ik zag je berichtje of je kaartje was aangekomen. Had eerder al een reactie naar je gestuurd, maar dat is denk ik niet helemaal goed gegaan want heb terug gekeken op je blog en zie hem nergens meer staan.. Hopelijk komt dit berichtje wel goed aan!
Ik heb je kaartje ontvangen hoor, mams heeft hem meegenomen naar mij. Wat een ontzettend lief en mooi kaartje zeg, heel erg bedankt!

Liefs, Merit

Ellen zei

Ik ben gek op droogbloemen. Wat een toffe kaartjes! Beterschap met je voet!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat vervelend dat je voet zo opspeelt Nancy, hopelijk kan de arts iets voor je betekenen. Die kaartjes met droogbloemen vind ik erg tof, droogbloemen zijn ook weer helemaal terug van weggeweest hè. Je kraam ziet er heel gezellig uit en wat leuk die molen gevuld met kaartjes. Beterschap met je voet.
Lieve groetjes Miranda

martina's kaartjes zei

hele leuke kaartjes werden het op deze manier !
nog veel succes met je voet, hopelijk niet te ernstig,
laat maar iets weten hoe alles verlopen is,
liefs, Martina
x