analytics

donderdag 5 oktober 2023

elke donderdag een kerstkaart - wiebelkaart rendier

Dag bloggers,

Wat gaat het toch snel, het is alweer donderdag en vorige week stond er op het blog van 52 weeks to Christmas de uitdaging van Martina. Zij is een goeie vriendin van mij en heeft toch haar uitdaging kunnen verzwijgen... Het drukke weekend van vorige week, maakt dat ik helemaal geen tijd had om veel kaarten te maken en dat maakt dat ik er gisterenavond nog aan moest beginnen. Nu zijn wiebelkaarten mijn ding niet zo en was de uitdaging eens zo groot  (dankjewel Martina)!
Ik ben eerst bij mijn stempels gaan kijken en vond er een aantal van CC Design waar ik wel mee aan de slag wou gaan. Daarna heb ik het gepaste papier gezocht (waar ik ook altijd wel even mee bezig ben) en vond de perfecte match voor deze kaart. Als je op een wiebelkaart de afbeelding niet in het midden plaatst, is het wel een uitdaging om de kaart mooi recht te laten staan. En dat heb ik opgelost om de sterretjes die op de afbeelding staan, nog een keer als schudgedeeltes te laten terugkomen op de kaart. Zo kan je een mooi evenwicht maken. En met 1 sterretje was het al opgelost, maar ik wou ze nog een paar keer laten terugkomen. 

Papier: Bazzil en Action
Stempel: CC Design
ingekleurd met copics
Tekst: Gummiapan


Het ontwerp van kaart 1 was klaar, maar ik wou ook weer meteen een setje maken. Dus heb ik meteen de 2 andere stempels nog ingekleurd en drie verschillende kaarten gemaakt die weer matchen. De anderen krijgen jullie de volgende weken nog te zien, net zoals de twee andere kaarten van het ontwerp van vorige week. 
Lag gisteren veel te laat in mijn bed maar heb er vanmorgen ook alweer een kleur-uurtje opzitten zodat de 12 stempel-afdrukken alvast ingekleurd zijn. Nu is het enkel nog in elkaar kleven want ook het snijwerk is zo goed als klaar... 


13 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een leuke wiebelkaart met de kleine schudsterretjes en een mooi gekleurde stempel.
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie wiebelkaartje met het leuke stempeltje en de schudhartjes
groetjes ellen

Jantine zei

Wat een leukerd, Nancy! Mooi, hoe je de cirkel zo uit het midden hebt geplaatst en dan het sterretje als tegenwicht gebruikt. Mijn wiebelkaart deze week is veel eenvoudiger :-)
Gezellig dat je meedoet met de uitdaging van 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Anita van Deur zei

Zo je was goed bezig en al vroeg. Je kaart is cute!! Liefs Anita

marian zei

Ik vind het knap hoor dat je in zo'n korte tijd zelfs meerdere kaarten kunt maken. Een het recht houden van een schommelkaart is ook nog een dingetje. Dat heb je weer mooi opgelost.
Ik hoop dat mijn reactie nu wel goed komt ,want ik krijg steeds een foutmelding.
Groetjes van Marian.

Marijke zei

Je hebt er een mooi kaartje van gemaakt! Zo leuk dat plaatje van Rudolf en het papier past er mooi bij! Heel mooi gedaan met het plaatje uit het midden en toch in evenwicht! Knap hoor! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een superleuke wiebelkaart Nancy en wat zal dat een leuk geluid geven uit die sterretjes als de kaart gaat wiebelen. Die leuke Rudolph geniet ervan met zijn oogjes dicht.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Diny zei

Wat een mooi wiebelkaartje Nancy!
En bedankt voor je mailtje!
Groetjes Diny

Annemarie en Merit zei

Wat een leukerd deze wiebelkaart, met lief stempelafdrukje.
Knap dat je op zo'n korte termijn je kaart maakt!!!
Goed opgelost met klein schudgedeelte...want inderdaad die dingen willen niet altijd recht blijven staan...
Gezellig dat je meedoet met de uitdaging bij 52WTC.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Caroline zei

super leuke wiebelkaart moet ik toch ook eens proberen
groetjes Caroline

Scraptastisch zei

Hoi Nancy,
Ik heb jouw blog ook gevonden en je prachtige wiebel kaart ook bewonderd, wat een leuke stempel is dit zeg! Ik ga je blog meteen volgen!
Groetjes Gerie

joke zei

Wat een geweldig wiebelkaartje heb je gemaakt, gaaf hoor de sterren met schud materiaal. Zo knap dat je in een korte tijd zoveel kan kleuren.
Groetjes Joke

Nancy Soetaert zei

toffe wiebelkaart, soms idd wel wat zoeken naar evenwicht, goeie oplossing met een extra schudelementje!
Fijn dat je meedoet met onze schommelkaartchallenge!
Groetjes
Nancy 52WTC