analytics

maandag 8 juli 2024

lieveheersbeestjes en een kamp verhaaltje...

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Ik heb het grootste deel in mijn ateljee doorgebracht. Eerst een paar zomerworkshops voorbereid en gisteren volop met mijn droogbloemen aan de slag. Er komen een heleboel nieuwe projectjes aan om te tonen. Dit ook als voorbereiding van het 'open-atelier-weekend' dat er aan komt. Want eind deze maand stellen 15 Schotenaren hun atelier open voor het publiek. Ik doe ook mee, kijk er al naar uit. 

Zondag eindigde een beetje in mineur voor het chirokamp van Eva. Caroline kreeg op de middag telefoon. Alle kinderen moesten opgehaald worden wat er was rotavirus uitgebroken op het kamp. 40 van de 120 aanwezigen waren al ziek naar huis en het kamp werd afgebroken. Ze waren dag 7 van 11. Grote verslagenheid bij de leiding maar het was de beste beslissing die genomen kon worden. Caroline is samen met Yannick dan meteen vertrokken. Het was toch een rit van anderhalf uur enkel... Van Eva's groep was geen enkel kindje ziek geworden. Hopelijk blijft dat zo. Ze vonden het wel jammer maar Eva was in elk geval blij dat ze ons allemaal terug zag. Vooral haar broertje had ze gemist. Met een pak vol herinneringen, verhalen en foto's via een fb-groep is dit een mooie ervaring die ze alvast heeft. 
Noah is dan wel ziek geworden gisteren. Dus die kan vandaag niet naar zijn sportkamp. Daar had Caroline hem voor ingeschreven omdat hij niet te lang alleen thuis zou zijn en zijn zus minder zou missen... Tja... jammer maar helaas... Hopelijk is hij snel weer beter zodat hij nog een paar dagen naar het sportkamp kan gaan...

Een tijdje geleden maakte ik een setje van 3 beestjeskaarten. Dit is de eerste. De lieveheersbeestjes van Marianne zaten tot dan nog in de verpakking, dus hoog tijd om ze er een keer uit te halen. Deze lieverds mochten op de eerste van een serie van drie slimline kaarten pronken. 

3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Hey Nancy, spannend zo`n open dag. Ach wat jammer nu voor Eva maar wel 7 leuke dagen gehad. Ach en dan Noah ook ziek jammer voor hem. Je kaart is leuk geworden met de vrolijke lieveheersbeestjes. Liefs Anita

Sarah zei

Mooi kaartje! Kampen die vroeger moeten stoppen en ouders die hun plannen moeten wijzigen. Het is wat, maar ze had 7 fijne dag en Noah kan weer met zus spelen. Eind goed, al goed!

Creaellenknutselsite zei

op mijngemak je verhaal gelezen heb net een vers bakkie koffie naast me staan dus wat wil je nog meer. spannend hoor om je ateljee open te stellen voor publiek maar toch ook wel een uitdaging, ik ben benieuwd wat voor een projectjes je allemaal gaat maken om te laten zien.
Wat jammer van het zomerkamp van Eva dat dat eerder gestopt moest worden maar gezondheid gaat voor alles, gelukkig is ze niet ziek. wel jammer dat Noah ziek is en niet op kamp kan ik hoop dat ie snel beter is.
wat laat je vandaag een mooi kaartje zien met de leuke lieveheersbeestjes en de leuke details erbij
groetjes ellen