analytics

donderdag 11 juli 2024

elke donderdag een kerstkaart - houten kerstengel

Dag bloggers,

Gisterenavond was ik met Martina in Nederland. Cindy, een Belgje die in Graauw woont, stopt met hobby-en en deed veel van haar spullen weg. En omdat we zelf écht niks hebben, gingen we bij haar op bezoek. Uiteraard zijn we naar huis gegaan, elk met een doos leuke dingen die we echt nog nodig hadden, haha!! 
En toen dacht ik: Goh, het is morgen kerstkaartendag... Heb ik nog wel iets om te tonen... Wel, ik ga even opzoek in mijn fotoarchief want ik weet het zelfs op dit moment nog niet. En veel tijd heb ik niet meer om nog iets te maken...

Hier ben ik alweer, 2 minuten later en ik heb nog een kaart gevonden... Na deze nog eentje en dan is mijn kerstvoorraad van de winter uitgeput. 
Enkele weken geleden liet ik jullie een houten engel op een kaart zien. Ik maakte hiervan 2 reeksen van 6. En dit is de tweede kaart dan.


Hier zie je beide kaarten nog een keer naast elkaar...




En zo is mijn bericht nog netjes voor 6u klaar zodat ik mijn bijdrage ook meteen kan posten op de blog van 52 weeks to Christmas...
Ik wens jullie een fijn weekend! Hier nog even de beneden poetsen en dan snel op weg naar mijn laatste werkdag. Vanaf morgen ben ik 2 weken met vakantie en er komt een boel gezelligheid op ons af... Lees maar mee de volgende dagen!

En weet je wat ik nu zo erg vind... Dat Nederland gisteren de finale niet heeft gehaald. Ik had het zo gehoopt! Maar we zijn blijven supporteren al werd het gisteren wel later dan ik wou. Was moe en wou gaan slapen, dus toch wel blij dat er geen verlengingen kwamen, al had ik ze dat echt wel gegund... 

11 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooi kaartje, en veel plezier met de nieuwe spulletjes. Liefs Anita

Caroline Cards zei

Een leuke rustige kaart. Hahaha, herkenbaar dat je toch nog altijd meer knutselspullen kunt gebruiken. En het is inderdaad balen dat Nederland niet naar de finale gaat. Een fijne vakantie en geniet ervan!
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het houten engeltje en het leuke papier, leuk om de andere er naast te zien, ze lijken op elkaar maar zijn toch weer anders
ja van het voetbal is het jammer ik ben zelf niet zo'n voetbal fan maar als ze zo ver komen word je toch wel enthousiast, helaas niet gelukt
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

Gelukkig nog een lief kaartje in de voorraad..
Gelukkig had ze spullen die jullie echt nodig hadden!! hahaha.
Succes met de3 laatste werkdag en dan maar gaan genieten hier duurt het nog heel wat weken voordat de vakantie aanbreekt.
Gezellig dat je er bij bent vandaag met een winter/kerstkaart.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

marian zei

Wat een leuke kaartjes met de engeltjes laat je weer zien. Fijn dat je toch nog wat in voorraad had. Ja die knutselspullen, het is bij mij net zo. Steeds neem ik me voor niets meer te kopen, maar helaas het is nog niet gelukt, En heb inmiddels in de loop der jaren een hobbykamer vol verzameld.
Ik wens je een hele fijne vakantie en hoop voor dat het weer ook en beetje gaat meewerken.
Groetjes van Marian.

Nancy Soetaert zei

mooi, altijd leuk om kleine houten ornamentjes op een kerstkaart te verwerken.
Succes met je laatste werkdag en geniet van je vakantie straks!
groetjes
Nancy

Caroline zei

engeltjes zijn heel leuk voor de kerst, geniet van je vakantie
groetjes Caroline

Marijke zei

Ook een leuk kaartje met deze houten engel! Je bent er maat druk mee en zo lekker vroeg ook! Ja dat voetballen is wel een dingetje geweest hier in Nederland! Alles oranje wat de klok sloeg! Maar dat is gelijk weer over! Jammer, want het gaf wel een apart gevoel! Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie rustige kerstkaart met dat houten engeltje en wat leuk om ze naast elkaar te zien, zo zie je goed wat kleur doet. Wat een mazzel dat Cindy precies de spullen had die jullie nodig hadden hihi.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC en geniet van je vakantie maar zo te lezen gaat dat wel lukken.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

GerJanne zei

Dat is nog eens en bof dan! heb je leuke dingen kunnen scoren? Helemaal fijn als je zelf niet zoveel spullen hebt 😁
Je kerstkaart is een mooie, ik dacht al komt me bekend voor...maar het tweelingbroertje had je al laten zien (twee-eiig, dat is duidelijk)
Fijne vakantie!

!neke zei

Mooie kaarten met engel !!!!
Fijne vakantie !
groeten Ineke