analytics

dinsdag 20 december 2022

Yari 21

Dag bloggers,

Ze zijn de deur uit! Mijn kerstkaarten... De hele zondag heb ik geschreven, geplakt en gesorteerd. OK, er liggen er nog een stuk of 15 die hier in de buurt in de bussen moeten geraken maar dat proberen we vanavond af te ronden... Gisterenmorgen heb ik een hele stapel in de postbus gedropt en ik hoop nu echt dat de post zijn werk goed gaat doen zodat ze allemaal nog voor Kerstmis bij jullie geraken. Gisterenavond heeft manlief hier in de gemeente een rondje gereden om ze in de bussen te steken. 
Ok, ik had vroeger kunnen beginnen maar omdat ik vrijdag nog op een kerstmarktje stond, heb ik mijn kerstkaarten allemaal mee naar daar genomen. Er zijn er toch nog een heleboel verkocht en de mensen moesten ook genoeg keuze hebben, niet? 
Dus nu kan ik gerust zijn. 

Ik heb dan ook pas gisteren naar kerstfilm nummer 1 gezien en er staan er al meer dan 30 op de tv-box... Ik moet dus dringend tijd maken om te kijken. En dat doe ik. Ik beken... De laatste weken van het oude jaar en de eerste van het nieuwe... Dan is de tv van mij op de momenten dat het kan. Na een jaar hard werken en veel te weinig tv-kijken, swing ik van de éne kerstfilm naar de andere... Zalig vind ik dat... Vanavond heb ik nog een afspraak en zal het er misschien niet van komen. Vandaag en morgen werk ik nog en dan ben ik vrij tot 2 januari... Wat kijk ik er naar uit! En dan dit nog... Ik werk als enige vrouw in een bedrijf dat verder alleen maar uit mannen bestaat, toch bij ons op het depot. En ik ben al sinds vorige maandag kersttruien aan het dragen... Ik moest van dan tot mijn vakantie nog 7 dagen werken en ik heb 6 kersttuien en 1 kerstkleedje. Dus elke dag iets anders... 
Er zijn er niet veel die het opmerkten maar er is er éne die zich er dood aan ergert! Zalig vind ik dat!! De reacties die het bij hem uitlokt! haha!! Zijn vrouw zou er niet aan moeten denken om dat te doen!! Heerlijk toch!! 

Mijn kaart is minder kerst nu. Die hou ik voor de donderdagen... Yari werd in oktober 21 jaar en dat mocht gevierd worden. Voor zijn ma maakte ik deze kaart. Hij bestelde er in de zomer zelf zo één en koos dit papier voor een kaart voor een collega. Omdat hij het zo mooi vond, moest ik met datzelfde papier, bijna dezelfde kaart voor hem maken... En dat werd dus in dank aanvaard...






3 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Superleuke verjaardagskaart.
Geniet van je vakantie en van de kerstfilms!
Groetjes
Nancy

Anita van Deur zei

Wat een schitterende kaart Nancy!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi mooi kaartje met de mooie kleuren en details
altijd weer fijn als de kaarten de deur weer uit zijn hè, nu lekker genieten van je kerstfilms
enne wie wet draagt die collega stiekem thuis ook wel een kersttrui haha
groetjes ellen