analytics

maandag 19 december 2022

kerstmarkt

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Hier hebben we wat gevierd... Dochter Caroline werd gisteren 33 jaar en manlief en ikzelf waren diezelfde dag ook 13 jaar getrouwd. Tja, door omstandigheden zijn we op de dag van haar 20ste verjaardag getrouwd. Eigenlijk was ons huwelijk een dag later gepland maar we moesten op 20 december dat jaar in Vietnam zijn voor het huwelijk van een vriend. Dus hebben we alles van zaterdag naar vrijdag moeten verplaatsen en zo kwam het dat dat dus samen viel. Toen we alles begonnen te plannen, wisten we de juiste datum van dat huwelijk in Vietnam nog niet. We dachten dat zij een week later, echt met Kerstmis zouden trouwen maar dat is dus wat anders gelopen. Maar hé, nu vieren we het gewoon elk jaar samen. 

Ik had vrijdag al geschreven dat we dit weekend op een kerstmarktje zouden staan. Een leerkracht van de lagere school waar mijn kinderen vroeger zaten, had mij gecontacteerd met de vraag of ik met mijn kaarten wou langs komen. Ik had eerst wat twijfels maar heb later toch toegezegd. We hadden hier ook nog wat glaswerk waar mijn dochters leuke kerststukjes mee gemaakt hadden, en zo zijn we toch mee gaan doen. Het was koud, echt super koud. Onze voeten waren bevroren. Maar de sfeer was leuk. We hebben leerkrachten gezien die we al jaren niet zagen en het was voor al onze kinderen een blij weerzien met de school. En uiteindelijk draaide ons kraampje goed. We hebben onze prijzen wat aangepast omdat er uiteindelijk wel een deel van de opbrengst voor de school was en ook zij waren erg tevreden met het resultaat. iedereen blij. Hier enkele sfeerbeelden van ons kraampje... 












De rommel achter de kramen is niet allemaal van ons hoor! We hadden nog buren die ook hun spullen op de tafels achter ons waren komen zetten... haha!! 


3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Dat ziet er gezellig uit bij jullie op de tafel. Ons weekend was rustig en gezellig.

Creaellenknutselsite zei

als nog gefeliciteerd met je huwelijksdag en met je dochters verjaardag
wat een gezellig kraampje had je op de kerstmarkt en wat een leuke spulletjes en kaarten
jammer dat je zo ver weg woont anders had ik zeker wat bij je komen kopen
groetjes ellen

Claudia's kaartjes zei

amai da ziet er leuk uit
Claudia

Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/