analytics

woensdag 14 december 2022

loads of fun - een kaart en een kadootje voor Sanne

Dag bloggers,

Tja, alweer een blogbericht dat over Elise gaat... Het lijkt haar week wel. Nu zoek ik mijn onderwerpen niet speciaal uit, ik toon ze gewoon in volgorde van maken. Enkel het berichtje van Thomas kwam er tussen omdat het maandag zijn herdenking was. 
Vorige maand werd Sanne, Elise's beste vriendin 30. En omdat die de laatste tijd nogal wat te verduren kreeg, wou Elise iets speciaal voor haar doen. Ze vroeg aan een heleboel mensen om een klein kadootje voor Sanne te voorzien. Zo heeft ze er 30 kunnen verzamelen. En die is ze dan ook 30 dagen, dus net een maand voor Sannes verjaardag bij haar thuis gaan uitstallen. Ze waren allemaal genummerd en er was een aftelkalender bij. En zo kreeg Sanne elke dag een andere verrassing. Leuk toch? 
Nu schreef ik al een keer dat Elise op een avond telefoon kreeg van Sanne met de melding dat haar huis in brand stond. Achteraf bleek dat haar wasmachine vuur gevat had en is de schade beperkt gebleven bij de wasplaats. Een maand later, bij de start van de kadootjesrun, was het helemaal opgelost en konden ze er wel mee lachen. Dus wou ik alvast een grapje uithalen. Ik maakte deze kaart voor Sanne en had er een setje onderbroeken bij gekocht. En de jarige kon er inderdaad ook erg om lachen... 


Ik had zelf geen foto met de onderbroeken gemaakt, maar die kreeg ik achteraf van Sanne opgestuurd, de dag dat ze het kado open had gemaakt. Ze stuurde het met de melding 'Geweldig! Dank u! met hartjes en smileys er achter. 



1 opmerking:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de wasmachine leuk idee
groetjes ellen