analytics

donderdag 29 december 2022

Elke donderdag een kerstkaart - snow mutch fun

Dag bloggers,

Vandaag is het 17 jaar geleden dat ik ongeveer rond deze tijd telefoon kreeg dat mijn vader overleden was. Ik kwam er pas achter toen ik mijn bericht helemaal geschreven had. Drie dagen geleden was het de dag dat mijn eerste schoonvader twee jaar geleden overleed. De kerstperiode heeft hier altijd wel een beetje een weemoedig kantje... 

Straks hebben we hier thuis een tussendoor kerstfeestje.
Ik nodigde hiervoor mijn mama, opa Stanny, nicht Godelieve, mijn eerste schoonmoeder met schoonzus en mijn tweede stel schoonouders uit. Nicht Godelieve en de schoonzus zijn ziek en mijn eerste schoonmama is gisterenavond met spoed naar de kliniek gemoeten... Ik hoor straks even hoe het met haar is. We zullen het tussendoor-kerstfeestje plots met 3 mensen minder moeten vieren... Jammer wel, ik wou de hele 'bommabende' graag samen krijgen tussen de feestdagen door. 
Maar voor zij er zijn komen Eva en Noah samen met nichtjes Sofie en Julie een kinderworkshop volgen. Eva die ondertussen 5 is vroeg onlangs wanneer ze nu ook eens mocht komen workshoppen. Zij hoort dat woord hier regelmatig en weet dat het dan aan de grote tafel in mijn ateljee is en ze kijkt er naar uit om ook eens te mogen doen wat de 'grote mensen' in mijn ateljee mogen... Haha! Dus straks heb ik 4 leerlingen tussen 3 en 12 jaar aan mijn tafel zitten.  

Mijn kerstkaart voor vandaag dan: Voorlopig geen koekenmannetjes meer, die zijn even uitgeput. Ik heb nog een heleboel snijmallen liggen om er nog andere te maken maar tot nu toe geen tijd om er aan te beginnen. Mijn kerstvakantie is ook al dik over de helft, maandag moet ik er meteen terug invliegen. Heb dan ook meteen afsluit, dus moet goed uitgeslapen zijn. En dat is vandaag alweer niet gelukt. Ik heb mijn KKT-ronde er al opzitten. 

Deze kaart maakte ik nog begin december. Ik ben fan van Lawn Fawn en duik graag in hun archief op zoek naar voorbeelden. Dit is er zo ééntje... Ik maakte het naar voorbeeld van een kaart die ik vond op hun blog en nam ze meteen mee in de winterworkshop. En deze werd daar weer graag gemaakt. 



13 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtig kaartje Nancy, veel plezier met de jonge workshoppers. Het blijft een gemis van je dierbare. Goede jaarwisseling.

Sarah zei

Kaartjes met lawn Fawn stempels scoren altijd goed. Leuk kaartje en veel plezier met alle mensen -groot en klein. X

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met deze schattige stempeltjes zoals je weet ben ik lf fawn en deze ontbreekt dan ook niet in mijn collectie sterker nog hij komt ook voor op mijn kaart van vandaag
ja dit zijn vaak moeilijke dagen voor als er iemand in je omgeving ontbreekt, gelukkig zitten ze wel in je hart
ik wens je vandaag toch een fijne dag en veel plezier met de workshop
en een hele fijne jaarwisseling
groetjes ellen

Antjes kaartcreaties zei

Hoi Nancy,
Dat wordt vandaag een drukke dag voor je, maar wel een leuke zo te lezen met de vier dametjes. Morgen komen onze twee kleindochters een dagje, dus dan wordt het ook knutselen en spelletjes doen. Heerlijk!
Schattig kaartje heb je gemaakt met de stempel van Lawn Fawn.
Een gezellig tussendoor-kerstfeestje en hopelijk krijg je goed nieuws over je eerste schoonmama. Een gezellig oud- en nieuwjaar en heel veel goeds voor 2023.
Lieve groet,
Antje

Caroline Cards zei

Een mooie kaart met de leuke diertjes op hun slee! Veel plezier met de kinderworkshop.
Groetjes, Caroline

Annemarie en Merit zei

he ik begrijp dat er een beetje een weemoedig tintje aan jullies kerstdagen hangen, en nu ook dit weer hoop dat de zieken snel mogen opknappen en dat je eerst schoonma het ook goed mag maken naar haar spoedopname.
beste ermee.
hier staan nog twee van die lieverds me aan te gluren uit de mengkom... die koekenmannetjes/vrouwtjes zijn zo schattig...maar dit kaartje is ook een lieverd!!
Gezellig dat je meedoet met de wekelijkse kerstkaart bij 52WTC.
Liefs Annemarie en Merit Dt52WTC.

Marijke zei

Je hebt een drukke dag voor de boeg lees ik! Dat je nog tijd hebt om zulke leuke kaartjes te maken. Hij is leuk en jammer geen koekmannetjes meer! Ik vind ze super leuk! Een fijne dag vandaag met al de bonma's die er dan wel zijn. een fijne jaarwisseling en gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke.

marian zei

Je hebt weer een leuke kaart gemaakt.
Een gezellig uiteinde gewenst en groetjes van Marian.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een schattige kerstkaart Nancy. Het zijn altijd mooie feestdagen maar vaak ook met een "rafelig randje". Hopelijk gaat het goed met je schoonmoeder. Je kaart vind ik top, heel leuk gemaakt.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC, ook op deze laatste donderdag van het jaar.
Fijne jaarwisseling en een mooi 2023 gewenst.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Diny zei

Prachtig kaartje Nancy!
Veel plezier vandaag.
Groetjes en een fijne jaarwisseling,
Diny

Jantine zei

Heel leuk kaartje, Nancy. Lawn Fawn heeft hele leuke dingen.
En dat zijn veel herinneringen in deze dagen. Mijn papa was jarig op 2e kerstdag, ook een weemoedig kantje hier.
Goede jaarwisseling!
Groetjes
Jantine

Nancy Soetaert zei

leuke kaart, altijd tof zo'n slicerkaartje, leuk met de glittertjes aan de sneeuwrandjes.
Altijd erg om iemand te verliezen, maar toch heel 'raar' in deze periode. Mijn schoonpa overleed een paar dagen voor kerst, heel bevreemdend in een periode waar iedereen aan feesten denkt...
fijne jaarwisseling
Nancy 52WTC

GerJanne zei

Hoi! Ik kan me wel indenken dat Kerst een randje heeft bij jullie. Die bijzondere herdenkingen rond deze periode. En net las ik dat je begin het nieuwe jaar weer een uitvaart hebt. We komen ook wel in de leeftijd dat ouders, ooms en tantes gaan overlijden..
Je kerstkaart is superleuk! Die Lawn Fawn figuurtjes zijn ook wel heel gaaf!