analytics

vrijdag 30 december 2022

een stoeltje voor Robbe

Dag bloggers,

Voor zij die nieuwsgierig zijn, de workshop met de kinderen gisteren was super leuk. Zij vonden het een heel toffe verrassing en waren blij met hun gemaakte kaarten. De foto's volgen nog want ik heb nog geen foto van Eva met haar kaart... En er volgde nog een tweede verrassing... Na de middag was dochter Elise hier en zij en Laura hebben nog koekjes gebakken met de jonge bende. En toen was hun dag helemaal geslaagd. 

Maar als vervolg op mijn verhaal van gisteren, zat er ook nog een overlijdensbericht in de brievenbus. Een nonkel waar ik vooral tijdens mijn jeugd erg graag kwam maar die we door omstandigheden jaren niet meer zagen en waarmee ik de laatste jaren terug contact had, is overleden. Hij werd 92 jaar en zat sinds maart in een home. Ik wou er deze week nog naartoe gaan om zijn kerstkaart te brengen. Nu heb ik enorm spijt dat ik hem niet vroeger ben gaan bezoeken... We beginnen het nieuwe jaar dus al met een uitvaart en die is op dezelfde dag dat mijn papa werd begraven... Hoe raar kan het lopen?

Vandaag laat ik jullie nog een stoeltje zien. Dat schilderde ik voor de makers ervan. Zij bezorgden mij het kaartje en er mocht ook nog een felicitatiekaart bij. En daar bestelde ik dan de luchtballon van Marianne voor. Die paste perfect!

Papier: Bazzil
Letters: Memory Box
Luchtballon: Marianne Design
Boord op ballon: Die Namics
Beestjes en blaadjes: Impression Obsession 





4 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat leuk dat de kinderen zo hebben genoten van de workshop en daarna ook nog koekjes bakken ja dan kan je dag zeker niet meer stuk.
wat een mooi stoeltje en kaart heb je gemaakt altijd leuk om te geven
groetjes ellen

Claudia's kaartjes zei

Wow....wat een gave kaart....prachtig!
Stunning!!!!
Fijne jaarwisseling
Claudia

grtjs Claudia

Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/

GerJanne zei

Je hebt de originele kaart super nagemaakt! Het stoeltje is heel gaaf. Precies de kleuren van het kaartje...Nogmaals sterkte!

Angelique zei

Dit zijn altijd hele vervelende dagen om zulk slecht nieuws te krijgen. Heel veel sterkte. Mooie set voor Robbe, perfect nagemaakt. Fijne jaarwisseling.
lieve groetjes Angelique