analytics

maandag 30 augustus 2021

Emma 1

Dag bloggers,

Het weekend was weer lekker druk. Manlief heeft weer goed gewerkt in mijn ateljee, eigenlijk in het aanpalende toilet. Dat is nu helemaal vernieuwd en buiten de deur is het helemaal klaar... Zelf maakte ik weer een workshop klaar om op te halen en ook nog enkele kaarten. Het werd een serie beterschapskaarten omdat nicht Godelieve er eentje nodig had en ook eentje van ons kreeg. 

Gisteren gingen we nog naar een leuk theater... 'Het Koninklijke Feest' werd in het Fort van Edegem gespeeld en was volledig Corona-proof... En ook in Coronasfeer geschreven. Met Prinses Eva op de eerste rij... Ga gerust eens kijken op de site van 'De Proefkonijnen'. Misschien kunnen jullie ook nog gaan kijken de volgende weken...

Mijn kaart van vandaag ging naar Emma die 1 jaar werd... Het werd een Easel-kaartje... 

Papier: Bazzil en Pebbles
Letters: Memory Box
Belletjes: Memory Box
Poes en tekst: Marianne Design
ingekleurd met Copics
Rand en vierkant: Joy



Eva op het Koninklijke Feest' bij 'De Proefkonijnen'
Leuk detail... Het kleedje maakte ik vroeger voor haar mama Caroline en ook ééntje voor tata Laura (mijn twee oudste dochters) En nu kan Eva er in... Leuk toch? 





3 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel lief kaartje! En ook prinses Eva ziet er heel lief uit...

Nicole Parmentier zei

klinkt als een goed weekend! Je kaartje is superleuk, dit modelletje doet het altijd goed. En Eva is een plaatje in haar prinsessenjurk!

Enny zei

Een heel leuke kaart Nancy, en wat ziet Eva er prachtig uit in het kleedje van haar mama ! Super dat we terug weer een beetje (voorzichtig) kunnen genieten hé ! Groetjes, Enny