analytics

vrijdag 12 januari 2024

Reiskaarten voor Yari die 22 werd

Dag bloggers,

Ik ken Yari al sinds zijn geboorte. Ik mocht vroeger foto's van hem maken en kwam onlangs bij het opruimen van mijn ateljee ook het project nog tegen dat ik maakte voor zijn communie... Zijn ma (oma) is een nicht van mijn ex-man en ik doe sinds corona boodschappen voor haar. We kennen elkaar ook al zo lang. Zijn mama woont wat verder in Dendermonde en ook voor haar maak ik regelmatig kaarten (zoals de bloemenkaarten die ik deze week liet zien). Nu werd Yari 22 jaar en kreeg zowel van zijn mama als van zijn ma een kaart. En omdat die jonge kerel reisambities heeft (en zelfs tijdens zijn studies voor een reisgezelschap werkt) neemt hij elke kans aan om het vliegtuig of de trein op te stappen om een stukje van de wereld te zien. Afgelopen jaar zat hij nog in Amerika en dat mocht op de kaart van zijn mama staan. Zijn ma wou dan weer een groene kaart (zijn lievelingskleur) en ook daar mocht het reisthema op. Ik toon ze meteen allebei omdat ik best nog een voorraad kaarten in de wachtrij heb staan. 

Voor de gele kaart gebruikte ik leuk papier met geweldige teksten. Alles komt uit hetzelfde blok en de namen van de staten binnenin, daar is Yari deze zomer ook geweest... Zelfs de achterkant van deze kaart mag mee doen. De leuke teksten passen helemaal bij Yari. 




Op de groene kaart voorop een rugzak op een wobble. Dit werd een 3-luik met leuk papier met kompassen en windrozen op. Ook grote letters en cijfers, altijd leuk... 





4 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een stoere reiskaarten heb je gemaakt leuk met al de teksten erin en allemaal heel toepasselijk
groetjes ellen

Anita van Deur zei

2 top kaartjes, leuk gemaakt. Liefs Anita

!neke zei

Beide heel gaaf !!!!
groeten Ineke

Antjes kaartcreaties zei

Super stoere reiskaarten heb je gemaakt Nancy!!
Ik ben even terug gescrold door je blog en zag prachtige bloemenkaarten voorbij komen. Je kunt wel zien dat bloemen bij jou in de familie favoriet zijn.
Groetjes Antje