analytics

woensdag 5 april 2023

Vrolijk Pasen

Dag bloggers,

Nu wou ik deze week al mijn paaskaartjes laten zien en ik merk dat ik er te laat mee begonnen ben... Ik heb nog een serie van 3 en morgen is het kerstkaartendag... oeps... fout gerekend... Tja, de verjaardagskaart voor mijn schoonvader hoorde er eigenlijk ook bij met de kipjes en de haan... Deze kaart werd gisteren trouwens heel goed onthaald. Hij vroeg wel waarom ik nu eigenlijk altijd kaarten met kippen maak, haha! Tja, hij heeft die ook al jaren en hij heeft daar veel plezier mee.

Vandaag krijgen jullie dus een vrolijk paasmandje... Het kan maar al best klaar staan om de eitjes te rapen die zondag overal gaan komen. Het was dan ook een van de kaarten die mijn workshoppers vorige maand konden maken. En het vrolijke papier op de achtergrond. Dat komt uit het allereerste boekje dat ik ooit bij de winkel met de A kocht (zoals Annemarie dit zo mooi kan zeggen 😊)

Papier: Bazzil en Action
Mandje met eitjes: Lawn Fawn
Wimpel: Lawn Fawn
Tekst: Crealies


Vandaag is het hier een grote dag in Schoten. De Scheldeprijs wordt vandaag gereden, een van de grote wielerklassierkes van het voorjaar. Ik kan me maar best uit de voeten maken want straks kunnen we geen kant meer op... Gelukkig is de aankomst van de koers rond 17u en werk ik tot 17.30u. Want ik zou niet eens tot bij mij thuis geraken... Maar hé, voor onze gemeente is dit steeds een hoogdag en dat is uiteraard altijd fijn voor zij die graag gaan kijken. Ik volg meestal vanop tv, altijd fijn om jouw gemeente van uit de lucht te zien... Misschien zet ik straks een van mijn computerschermen wel op Sporza, dan kan ik lekker mee volgen... 

7 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een leuke vrolijke kaart!
Groetjes, Caroline

Anita van Deur zei

Super leuk Paaskaartje Fijne dag.

Claudia's kaartjes zei

Wat een lief kaartje.
What a sweetie 😊
Claudia

Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com
https://girlzcreativechristmaschallenge.blogspot.com/
https://girlzmakesguyzcards.blogspot.com/

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een vrolijke paaskaart Nancy, zo gezellig dat chocolade haasje tussen de vrolijk gekleurde eitjes.
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

wat een (Heerlijk) kaartje heb je gemaakt Nancy!
Hopelijk kon je helemaal tot thuis geraken!
Groetjes Diny

Creaellenknutselsite zei

Wat een mooi kaartje met het schattige paasmandje
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Heel leuk kaartje is het met mooi achtergrond papier. Inderdaad leuk om je eigen woonplaats van boven te zien....en maak je niet druk hoor over een kaart. Je had het niet kunnen weten, want ik heb het pas op de dag zelf bekend gemaakt.