analytics

woensdag 19 april 2023

Pop-up ball voor Julia

Dag bloggers,

Het is alweer woensdag. Dat doet me er aan denken dat ik mijn kaart voor het KKT van deze maand nog moet maken. Wou dat afgelopen weekend doen maar er lag zo veel op mijn tafel dat voorrang had dat het er nog niet van gekomen is. Hopelijk kan ik er vrijdag tijd voor maken. 

In het kader van de kinderkaarten voor Monique maak ik dit jaar de Pop-up-ball van Karen Burniston. Deze is de tweede van dit jaar en die is voor Julia die 14 werd. Het is soms wel zoeken naar een thema dat zowel voor kindjes van 3 als voor tieners kan dienen maar deze bal zal volgens mij wel bij alle jarigen als hun ouders succes hebben. De ontvangers van de kaarten die vriendin Monique stuurt, zijn toch altijd weer enthousiast over de kaarten die ze krijgen. 

Voor tiener Julia, de oudste van de bende koos ik deze keer voor papier met blingbling op en daar houden tieners toch van, niet? 






Gisteren mochten zowel Eva als Noah op school vertellen over hun Senegal-reis. Mama Caroline had foto's naar de juffen gemaild. Die hadden daar achter gevraagd en aan de hand van de foto's mochten ze dan vertellen over Afrika. Daar hebben zowel de juffen als de kindjes wel van genoten. Eva had voor haar klas een gitaartje mee gebracht vanuit Senegal en Noah heeft een kleine Djembee gekozen. En daar kunnen nu alle kindjes mee spelen. Caroline kreeg van beide juffen een bedankmailtje. Fijn toch? 



Ah ja... En Eva heeft ook vlechtjes laten maken... Hiervoor zat ze 2u bij de kapper... Ze staat er echt wel super leuk mee!

 




5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schitterende kaart, knap gemaakt ik waag me er niet aan. Eva heeft goed stil gezeten, staat haar mooi zo de haren gevlochten.

Sarah zei

Wat een geweldige foto's! Zo'n mooie kleinkinderen. Leuk dat ze Afrikaanse instrumenten meenamen voor de klas.
O ja, je kaart. Zo'n pop up bak is toch wel heel speciaal. Zeer leuk gemaakt 👍

Sarah zei

*bal

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi pop- up kaartje met het leuke bling bling dp en leuke details
wat een leuke foto's van de kinderen leuk de vlechtjes
groetjes ellen

GerJanne zei

Je kaart voor Julia is helemaal super! Wat een gaaf exemplaar!
En de foto's van de kleinkindjes zijn mooie zeg! Leuk dat ze een instrumentje mee terugbrachten uit Senegal. EN de vlechtjes van Eva zijn echt cool!