analytics

vrijdag 7 april 2023

lekkere paaskaarten

Dag bloggers,

Wat ben ik blij op dit moment. Zoonlief is al naar het werk vertrokken en ik ben ook manlief gaan wegbrengen. 
Mijn twee oudste dochters zitten momenteel in Senegal. Ze zijn met Eva en Noah op bezoek bij de grootouders daar en hebben er de tijd van hun leven. Ondertussen hadden ze afspraken gemaakt om hun auto's in de garage te laten nazien en wij mochten ze dan telkens brengen en halen. Goed bekeken, niet? 
Manlief was gisteren de laatste auto gaan ophalen en dus stonden er 2 auto's op het werk en zijn we gisteren elk met een wagen naar huis gekomen. Zo had hij geen firmawagen thuis en ben ik hem vanmorgen vroeg al weg gaan brengen. Ik moest toch nog even op kantoor zijn want iemand moest de paaseitjes nog gaan verstoppen... 😏 En nu ben ik nu dus alleen thuis. Mijn vakantie begint. Op de radio speelt mooie muziek. Ik heb de tv op staan want dan kan ik niet alleen luisteren maar ook af en toe kijken... En ik begin zo meteen aan mijn kerstkaartenblogrondje. Straks wat boodschappen en naar de kapper en verder roept mijn ateljee... Ik ga nog wat paaskaarten bij maken voor 'de bomma's'...  

Maar eerst nog even mijn kaart posten... Ik had het al geschreven gisteren, het is een lekkere paaskaart. Ik heb altijd al graag schudkaarten gemaakt en toen ik deze paasei-schudbubbels bestelde, wist ik meteen wat ik wou maken. Tijdens het winkelen, ben ik wel in 3 winkels gaan zoeken naar de kleinste suiker paaseitjes en nergens waren ze op voorraad. Tot ik die zondag naar de bakker ging... Daar stonden ze gewoon op de toog naar mij te lachen... Voila. En zo kwamen ze in deze paaskaarten terecht... Ook mijn workshoppers waren blij met deze kaart. Ze hebben ze graag mee gemaakt. Daarna volgenden er nog een paar in andere kleurencombinaties. 


Deze twee heb ik nog voor Eva en Noah opzij gehouden... 


En weet je wat er zo leuk aan is? Aan de binnenkant zit een scheurstrookje zodat de paaseitjes er ook echt uit kunnen gehaald worden... 


Voor jullie allemaal een heel fijn Paasweekend gewenst!


4 opmerkingen:

Margo zei

Oh Nancy, hoe schitterend is dit zeg ! Wat een topkaartjes met die mini-eitjes, helemaal de max. Mijn foto staat er inmiddels op hehe, ik zag het nadat ik via de gsm de tekst had gemaakt dat ik dus de foto had verwijderd, dus moest even op de pc want die heb ik natuurlijk alleen hier staan.
Geniet van je vakantie, vandaag klinkt alvast als een heerlijke dag !
Liefs
Margo

Anita van Deur zei

Wat een leuke kaartjes, je was al druk vanmorgen, Fijn Paasweekend, liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat heerlijk zo ontspannen te zijn en je terug te kunnen trekken in je atelier, lekker genieten van je vakantie.
wat een mooie paaskaartjes heb je gemaakt, met de lekkere eitjes erin het water loopt in mijn mond
groetjes ellen

Kaartenkraam zei

Wat een superleuke paaskaarten! Ze zien er heel gezellig uit en zijn meteen een snoepcadeautje!

groetjes van Ank