analytics

vrijdag 28 april 2023

Een stoeltje voor JaXiJoZi

Dag bloggers,

Onlangs kreeg ik een leuke vraag van een vrouw waar ik ooit mee in de klas zat. Of ik een stoeltje wou maken voor JaXiJoZi... JaXi-watte? Wel, dat is een kinderdagverblijf van een vriendin van haar en die deden een tweede crèche open. De naam ervan is samengesteld van de twee eerste letters van de namen van de vier kinderen van de uitbaters van dat kinderverblijf... 
Mijn ex-klasgenoot wou een leuk kado mee naar de opening nemen... Nu als er iets is, wat zeker welkom is in een kinderdagverblijf, dan is het zeker een leuk stoeltje met hun logo er op. 
Ik kreeg de tekening doorgestuurd en daar mocht ik mee aan de slag... Ik had er zeker zin in en het resultaat was best wel leuk. Ik kreeg alvast een berichtje van de besteller dat ze het heel mooi vond... 




Onze nooderburen hadden dan gisteren hun Koningsdag maar wij hebben maandag een vrije dag. 1 mei is bij ons 'dag van de arbeid', een dag dat er normaal niet gewerkt moet worden dus. Maar hier in mijn ateljee gaat er wel veel bedrijvigheid zijn want ik heb een hele lijst opdrachten liggen voor de volgende maand... Geniet van jullie lange weekend! Het mijne is alvast gestart!




5 opmerkingen:

Sarah zei

Inderdaad heel leuk om dit te geven...daar gaan ze graag op zitten. Fijn lang weekend!

Anita van Deur zei

Schattig stoeltje, geniet van je lange weekend.

Laurespage zei

Super ! Heel, heel mooi Nancy ! Fijn weekend. Laurette

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi stoeltje leuk zo het logo en de tekening erop
groetjes ellen

GerJanne zei

Dat is een heel leuk cadeau voor het kinderdagverblijf. Schitterend gemaakt.
Wij kennen de dag van de arbeid alleen van onze buren (jullie en de Duitsers, die hier altijd een lang weekend komen dan! Nou ja, niet allemaal, maar wel veel). Ik heb nog een heel lang weekend . Tot en met volgende week zondag ;-)