analytics

dinsdag 11 oktober 2022

Monique en Wilfried 55 jaar getrouwd

Dag bloggers,

Wow, ik ben 15 minuten later opgestaan en dan is het altijd haasten 's morgens. Ik heb eerst mijn ontbijt en lunch klaar gemaakt. Daarna had ik een volle mailbox te behandelen want ons theater is terug van start gegaan. En dus ben ik een pak later aan mijn bericht begonnen. Over 20 minuten moet ik de deur uit dus een lang verhaal zit er vandaag niet in... of toch... als ik snel genoeg ben dan... 

Vriendin Monique (waarvoor ik al die kinderkaarten maak) en haar man Wilfried waren in augustus 55 jaar getrouwd. En dat op de verjaardag van mijn papa, dus dat kon ik niet vergeten... Mijn papa is er al 17 jaar niet meer maar die dag blijft wel een beetje bijzonder. 
Monique wist niet dat ik het onthouden had, dus wou ik hen zeker verrassen die dag. De kaart had ik al gemaakt, maar ik wou er toch nog iets bij. Toeval wou dat Laura ook net vakantie had en zij heeft hier de groene vingers. Dus had ik aan haar gevraagd om een plant voor in de tuin te halen want Monique en Wilfried hebben een geweldige tuin waar ze veel in werkt. Ik ken zelf niet zo veel van planten en heb absoluut die feeling niet maar ik wist wel wat ik wou. Echinacea vind ik wel mooi en dus die zou het worden. Maar de bloemist waar Laura naartoe ging, had geen grote potten. En dus heeft ze 6 kleine planten mee genomen. En toen waren opeens Caroline met Eva en Noah er en ook Yannick was thuis. Dus zijn we met z'n zessen naar het jarige koppel gereden en hadden we elk een bloem om af te geven... Je kan niet geloven hoe verrast ze waren... En daar doe je het toch voor hé! 

Papier: Bazzil en Action
Grote cijfers en letters: Crealies



Echinacea dus... Mooi hé!


Ondertussen heb ik ze ook zelf in onze voortuin staan, Samen met Laura hebben we ze geplant... En zelfs nu, half oktober staan ze nog mooi... Echt leuk! 

4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooie kaart, en prachtige plant, heb hem zelf, fijne dag liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje voor het bruidspaar, leuk hoe je hem uit kan vouwen en dan de leuke details ziet wat zullen ze verrast geweest zijn met ineens 6 mensen met een plant op visite, leuk idee
mooie plant is het ken hem ook niet heb ook geen groene vingers ben wel goed in vetplanten en cactussen haha
groetjes ellen

Hobby Hoogland zei

Een leuke kaart en ook grappig met z´n allen daar heen met een plant in de hand.
wat een pracht van een plant he die Echinacea , ben er zelf ook gek op , hebben ze ook op de kwekerij.
Groetjes Marjan.

Dora zei

Mooie creatie.