analytics

vrijdag 7 oktober 2022

Carousel

Dag bloggers,

Gisteren ging ik na het werk en voor mijn workshop nog sporten... Dat was toch het plan. Toen ik aan de sportzaal geparkeerd was, zag ik op mijn gsm een bericht van Peggy, één van mijn sportmaatjes. Zij had gestuurd dat ik niet moest langs komen want dat sporten er niet meteen in zat. Ik was toch net aangekomen, dus ben toch naar haar toegegaan.
Een dame die net klaar was met sporten, had een epilepsie aanval gekregen en de ziekenwagen was onderweg. Gelukkig hebben we een topcoach die in alle omstandigheden kalm kan blijven en die meteen juist gereageerd heeft. De man van de dame was ook al opgebeld en aanwezig. Peggy stond samen met de broer van de dame vooraan aan de straat de ziekenwagen op te wachten die iets later samen met de MUG arriveerde. Zij is daarna naar huis vertrokken. De andere aanwezigen waren ook al weg.
Ik ben nog even gebleven om te zien of onze coach zelf in orde was. Heb nog een praatje met hem gemaakt zodat die even kon ventileren en ben dan ook maar huiswaarts gekeerd. 

We zitten nog in een feestelijk sfeertje, dus is deze kaart zeker van toepassing... Mijn mama was er gisteren bij en ondanks dat het kaarten maken in groep haar niet zo goed meer af gaat, heeft ze toch genoten van het gezelschap. Zij vind het fijner om de workshop thuis op haar eigen tempo te maken. Maar voor deze kaart was toch wat uitleg en hulp nodig, dus die hebben we samen gemaakt... En de aanwezigen vonden het allemaal weer erg fijn en zijn trots naar huis gegaan met hun gemaakte werkjes... En daar doen we het allemaal voor, nietwaar!

Papier: Bazzil en Jen Compen
Draaimolen: Die Namics en My Favorite Things
Tekst: Carlijn Design 




3 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

oooook wat een mooi kaartje met de carrousel, wat is die gaaf met al de die paardjes ik ben verliefd!
wat naar voor de mevrouw met de epilesie, ik hoop dat het weer goed met haar gaat.
wat leuk dat je moeder bij de workshop was en dat ze met hulp dat wat kan knutselen, snap ook wel dat ze liever thuis op haar gemakje zoiets doet maar gezelligheid doet ook veel.
groetjes ellen

Claudia's kaartjes zei

Super leuk en origineel. 
What a sweetie. I love it.
Claudia

Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

GerJanne zei

Nou, jij beleeft de laatste tijd wel bijzondere dingen he? EN lang niet allemaal leuk, wel spannend!
Je kaart is supergaaf!! Enig dat de paardjes kunnen bewegen.