analytics

donderdag 20 oktober 2022

elke donderdag een kerstkaart - feestbeer

Dag bloggers,

Ik had jullie maandag beloofd dat ik nog ging vertellen over de logé-marathon maar 't is er nog niet van gekomen. Terwijl ik dit schrijf, zijn Eva en Noah nog goed aan het slapen. Ik heb een dagje verlof genomen omdat ik hen naar school breng en straks weer ophaal. Dochter Caroline is met haar klas een week op sportklas en dus hebben Eva en Noah een verhuis-weekje. Maandag zijn ze bij Mutti en Bompie gaan slapen. Mijn ex-man of zijn vrouw halen hen op maandag altijd van school. Dinsdag hebben ze bij Funty gelogeerd (dat is Carolines beste vriendin en ook tweede meter van Eva) en sinds gisterenavond zijn ze hier. Voor vandaag waren er geen kandidaten, dus heb ik een vrije dag. (die overigens al goed gevuld is). Over een half uurtje ga ik hen wakker maken en zitten we in de ochtendrush... Ik ben wel blij dat ze de hele nacht goed geslapen hebben. Dat is in het weekend soms anders... ;o) Vandaag en morgen is het hier dus terug boterhamdozen vullen en koekjes en fruit inpakken en op tijd naar school vertrekken.

Donderdag is nog steeds kerstkaartendag en we komen dichterbij... Deze week heb ik geen tijd gehad om nog een nieuwe kaart te maken. Gelukkig had ik er nog ééntje over van in augustus. En deze krijgen jullie vandaag te zien. Ik maakte een serie van 6 schudkaarten toen. Deze beer gaat alvast met de versiering beginnen... En dat lijkt minder ver af dan het is... Ik hoorde dat nicht Wendy (van de kaart van gisteren) bij haar mama nicht Godelieve op 1 november de kerstboom al gaat zetten... Ach ja, die lichtjes brengen toch altijd gezelligheid in huis hé! 

Papier: Bazzil en Action
Beer: Lili of the Valley
ingekleurd met Copics
Kaders: Lawn Fawn



12 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een lieverd, Fijne dag.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke beer die aan het versieren is je kan er maar beter klaar mee zijn dan alles op het laatste moment te moeten doen.
wat gezellig de klein kinderen weer in huis wat leuk dat ze elke nacht ergens anders hebben geslapen dat is voor de kinderen ook altijd spannend
een fijne dag met de kleinkinderen
groetjes ellen

Caroline Cards zei

Een leuke schudkaart met lief beertje. Veel plezier met de logeer partij!
Groetjes, Caroline

GerJanne zei

He wat gezellig die logeerpartij. Zo genieten altijd. Jesse zou ook komen logeren zaterdag, maar helaas heb ik een positieve zelftest. Dat worden minstens 5 dagen quarantaine. En dat in mijn vakantie. Niet leuk!
Je kaart is trouwens wel erg leuk!

Marijke zei

Ik heb weer genoten van je verhaaltje, dat heb ik wel gemist tijdens de vakantie. Ik kon niet op je blog reageren met de telefoon! Maar nu weer terug en gelijk je kaartje even bekijken! Een lief kaartje met dat beertje, maar ik moet er toch nog niet aan denken dat ik de boom al ga opzetten. Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke.

Diny zei

Wat een schattig kaartje met de feestbeer Nancy!
Groetjes Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ja kerstmis ligt om de hoek Nancy. Gelukkig is dit lieve beertje er op tijd bij met zijn versiering. Een mooie kerstkaart met dat schudgedeelte erbij ( hopelijk zit er geen gebroken kerstversiering in) hihi.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

!neke zei

Helemaal leuk in deze kleuren !!!!
Groeten Ineke
DT52WTC

gerrie zei


Het lijkt er op dat ik de eerste opmerking plaatst, en ik ben nog wel laat.
Wat een drukte met je kleinkinderen (dat zijn ze toch??) maar super dat je dochter met een sportklas meegaat. Wat een drukte allemaal. Jouw kaart is tja hihihi wat moet ik er van zeggen, hij is leuk, maar hij is ook al van augustus he (hihi).Lieve groeten,Gerrie.

Jantine zei

Wat een schattig kaartje met die lieve beer, Nancy! En goh, wat een logeermarathon voor die twee kleintjes, een heel geregel. Wel fijn dat ze vannacht goed geslapen hebben en dat jij vrij kon nemen vandaag.
Leuk dat je weer meedoet met 52WTC deze week!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Nancy Soetaert zei

weer een leukerd met dat beertje!
Gezellige drukte bij jou met de kleinkinderen, zeker als ze op tijd naar school moeten, toch anders dan een weekendje logeren he.
Fijn weekend
Nancy 52WTC

Marjolein zei

Wat een lief, leuk kaartje! Fijn dat je die nog op voorraad had om te laten zien. Hopelijk heb je een leuke dag gehad. Groeten Marjolein