analytics

maandag 25 april 2022

Mummie-kaartje gemaakt met Eva

Dag bloggers,

Toen ik enkele weken geleden naar de afscheidsdrink van onze sportcoach Shana ging, wou Eva graag mee. Ze gaat regelmatig mee sporten en was grote fan van Shana. Dus wou zij ook een kaartje maken voor haar. Eva is in de ban van mummies dus moest er een mummie op de kaart. En deze kocht ik een tijdje geleden dan ook op haar verzoek... Uil verkleed als mummie (tja, je vind die nu niet echt in soorten, dus was ik al bij toen ik deze vond)

Eva wou de kaart ook maken in haar lievelingskleur: zo roze mogelijk... En laat Shana daar nu net helemaal géén fan van zijn... Tja, een beetje plagen mag wel eens hé? 

Papier: Bazzil
Touwtje: Veritas
Rechthoek: Die Namics
Uil: merkloos


Jammer genoeg heb ik geen foto met Eva en haar kaartje... 

Ondertussen is zij serieus ziek... windpokken. Broer Noah had deze toen we twee weken geleden aan zee waren. Bij hem viel het mee, hij was er op 4 dagen door... Eva daarentegen staat helemaal vol en er komen er nog steeds bij, tot in haar keel toe. Zaterdag ging Caroline nog met haar naar de dokterswachtpost en de dokter zei dat ze wel héél erg bedeeld is en toen was het nog niet op het hoogtepunt. Ik hoop dat het nu snel betert want het kind ziet er serieus van af. 

2 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een gaaf kaartje met de mummie nog nooit gezien in uiltjes vorm maar ja tegenwoordig kan alles
beterschap voor Eva
groetjes ellen

Caroline Cards zei

Een geweldig leuke kaart en die mummie uil is zóóó leuk! Hopelijk voelt Eva zich snel beter! Moest nog even kijken naar de naam van de ziekte en bedacht toen dat het bij ons in Nederland 'waterpokken' zijn.
Groetjes, Caroline