analytics

dinsdag 5 mei 2020

jarig

Dag bloggers,

Mondmaskers... ik zal het geweten hebben. Ik had al een heleboel leuke stofjes en gisteren gingen de stofwinkels open, dus ging ik nog wat effen stoffen bij halen voor de binnenkanten... Ik was er 20 minuten voor de winkel open ging en was al nummer 35 in de rij. Het ging wel vlotjes. Om half 10 ging de winkel open. Er mochten 25 mensen tegelijk binnen want er waren 25 winkelkarretjes. En om 5 na 10 stond ik terug buiten met mijn buit... Toen stonden er buiten al een 50-tal mensen aan te schuiven...
Terwijl ik dan aan het naaien was, kwam ik er achter dat ik toch nog graag enkele felle kleuren had... De winkel was tot 18u open en om 17u stond ik terug in de rij. Voor mij ook deze keer weer een 20-tal mensen... zotjes, echt! Maar om 18u stipt was ik buiten met alweer een leuk assortimentje... Je vindt toch steeds nog meer leuke dingen in zo'n winkel hé?
Alles wordt hier netjes in azijn geweekt en voorgewassen zodat er achteraf geen verrassingen meer kunnen zijn... Nu ging ik daarstraks naar de wasmachine en een groene stof heeft van een gele nu fluogroen gemaakt... Grappig wel... Zaterdag is die winkel pas terug open (het is een groothandel) en omdat ik een stof bij heb die in de winkel én op foto felrood was, maar thuis ineens oranje bleek, ga ik toch nog een keer terug zaterdagochtend. Ik heb écht rood nodig en breng dan ook meteen nog maar écht geel terug mee... haha!!
Zo blijven we bezig... Maar eerlijk? Het worden echt wel héle toffe mondmaskers... En de bestellingen stromen al binnen. Dus is het maar goed dat mijn baas mij deze week nog niet op het werk verwacht... Ik ben hier al dik 2 uur bezig en meteen na mijn blogbericht ga ik verder knippen...

Maar eerst even een kaart op jullie los laten!
Alle goeie dingen bestaan uit drie en hier is dan ook nummer drie van de grote-woorden-kaarten... Jarig... da's kort en duidelijk hé? En met een fleurig papiertje en een vlinder er bij is deze kaart meteen klaar... Dit is dan ook de derde kaart van de extra blijf-in-je-kot-workshop van april...

Papier: Bazzil en Action
Woordstans: Crealies
Vlinder: Lawn Fawn


7 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Je bent lekker bezig geweest! ben benieuwd naar je maskers. Ik denk dat ik er maar ga maken voor de zoon voor als hij straks weer mag gaan werken.
Je kaart vind ik super leuk leuke felle kleur bij het design papier.
Succes met maskers maken.

Sarah zei

Wat zot hé! Ik heb gelukkig alles op voorraad. De twee stoffenwinkels hier in Wilrijk hadden gisteren ontzettend lange rijen. Mij zie je daar voorlopig niet. Binnenkort keert de rust wel weer en dan kan ik basismateriaal bijhalen.
Las je mijn bericht van in het weekend over stoffenmaskers? Ik wens je veel succes en ik ben heel benieuwd naar het resultaat!
Mooie kleuren op je kaart! X

Charlotte zei

Dat klinkt alsof het hele kleurrijke mondmaskers gaan worden Nancy! Lekker vrolijk in deze tijd.
Gelukkig kan je alle nodige materialen vinden in de winkel.
Veel knutsel- en naaiplezier!
Groetjes
Charlotte

Enny zei

Wauw, een nieuwe hobby, dat worden beslist mooie mondmaskers ! Ja,ik heb ook al een paar stofjes, alhoewel naaien niet mijn specialiteit is... :)) Heel mooie kaart ook, toffe letters ! Groetjes, Enny

Hilde zei

Mooi kaartje weeral Nancy!
Ik heb ook al een hele stapel mondmaskers gemaakt.Bij het wassen doe ik een paar van die "kleuropvangdoekjes" mee in de wasmachine. (te koop in de supermarkt). En ik heb nog geen verkleurde of uitgelopen stofjes gehad.
Ik ben benieuwd hoe die van jou eruit zullen zien. Succes ermee.
Hilde De Wolf

Nicole Parmentier zei

Het is wat met die mondkapjes! De stoffenhandel heeft er in ieder geval wel baat bij. Hier in Nederland worden nog niet zoveel mondkapjes gedragen op straat maar dat gaat vast nog veranderen.
Je kaartje is echt prachtig, het papier en de vlinder zijn zo een lieve combinatie. Daar wordt een jarige vast heel blij van.

GerJanne zei

Sjonge, ik ben echt heel benieuwd of we dat hier ook nog gaan krijgen. Ik vind het zo niet leuk!
Je kaart is prachtig!