analytics

zaterdag 27 augustus 2022

Zomer deco-workshop

Dag bloggers,

Vandaag wordt een leuke dag. Een echte vakantie-afsluiter. Dochter Caroline had met haar vriendinnen afgesproken om naar een uitgesteld zomerconcert te gaan en dat begint al van 12u 's middags. Of we Eva en Noah een dag konden bijhouden... Uiteraard! Bij ons in de gemeente is het 'parkhappening'. Een zomerafsluiter waarbij de kinderen vanaf 's morgens allerlei leuke dingen kunnen doen. Na de middag zijn er dan voorstellingen voor kinderen en 's avonds voor volwassenen. We doen dit al jaren, Laura en Caroline hebben er ook jaren als vrijwilliger gewerkt... 
Maar... 

Er is ook nog iets anders te doen... 
Sinds enkele jaren gaan Laura en Caroline met Eva en Noah naar 'Fien en Teun', een belevenisboerderij in Molenwaard in NL. Zo ook afgelopen zomer. Er is daar echt van alles toe doen voor kinderen en Eva en Noah gaan daar zo graag naartoe!
Ze hebben daar vorige maand mee gedaan aan het modderparcours. En er was een wedstrijd aan verbonden. De tijd werd opgemeten en er zou achteraf een berichtje komen bij de winnaars van de dag. Er zijn 3 leeftijdscategorieën en elke dag had dus 3 winnaars. Caroline kreeg een week later een mail dat Eva bij de 2 tot 4-jarigen de winnaar van die dag was. En ze mocht naar de finale komen op zaterdag 27 augustus. Vandaag dus. 
Caroline had dit laten weten maar zei dat dit toch niet zou gaan omdat het 'Parkhappening' was die dag... En ook omdat zij naar dat concert zou gaan... 
Tot Eva vorige week zo enthousiast aan het vertellen was... "Mamsie, jij en bompa Ballie moeten echt nog eens mee gaan naar Fien en Teun. Ik heb daar in de modder gelopen en dat is echt zo plezant!" Ik heb haar op dat moment niets gezegd maar heb even met manlief 'bompa Ballie' besproken en ook met Caroline. Zij wist nog te zeggen dat Eva en 1 begeleider die dag ook vrijkaarten kregen. Mooi meegenomen! 
En dus gaan we vandaag naar Fien en Teun... En kan ze haar finale in de modder mee lopen. Ben benieuwd!! Er gaat er eentje super enthousiast zijn, dat is zeker! 
Wordt vervolgd... 

En dan laat ik jullie nu even mee genieten van de workshop die dochter Laura deze zomer hier gegeven heeft... 


Dit zijn de voorbeelden van Laura



En dit is mijn krans...


En hier volgen de kransen van de workshoppers






Iedereen is weer tevreden naar huis gegaan... 
Er volgt binnenkort nog een herfstworkshop... 

2 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kransen, wat een werk
veel plezier met de kleinkinderen vandaag op het festival
groetjes ellen

GerJanne zei

Oh wat leuk! Ik ben zo benieuwd of ze de finale gehaald heeft! Heb je foto's?
Wat zal ze in haar sas geweest zijn!
De kransen zijn heel mooi. Tof idee om met schelpen te werken. Superzomers natuurlijk ook.