analytics

vrijdag 2 oktober 2020

Jungle verjaardagskaart voor Monique

Dag bloggers,

Vriendin Monique is ook elk jaar weer jarig en omdat ik in haar opdracht altijd heel veel verjaardagskaarten mag maken, wou ik er haar nu ook een leuke kaart verrassen. Eigenlijk is zij diegene die zo'n 15 jaar geleden zei dat ze mijn kaarten zo leuk vond en of ik er eens niet een paar extra kon maken zodat zij die kon kopen om op te sturen... Zij is zo'n beetje de aanzet geweest dat ik mijn productie een beetje verhoogde. En kijk nu wat er van gekomen is... Bijna elke vrije moment breng ik in mijn ateljee door omdat ik de bestellingen en de workshops bijna niet bij kan houden... Maar wees gerust, ik heb ondertussen een BTW-nr en steun hiermee ook de Belgische staat... Een mens moet af en doe een 'goed doel' sponsoren hé!

Voor Monique werd het deze junglekaart. Ik ben echt fan van de vele papierblokken die Action steeds uit brengt en heb dus altijd wel een papier op voorraad in allerlei thema's... En zoals gisteren vermeld, is Monique ook fan van de grote cijfers en letters op kaarten... Het werd een drieluikje!

Papier: Bazzil en Action
Woord: Crealies
Letters: Crealies




Gisteren kreeg ik de vraag van Sarah of ik al post had gekregen... Euh... nee, niet op dat moment. En toen ik 's avonds thuis kwam, vond ik ze in de brievenbus... Zo'n geweldig leuke gepersonaliseerde kaart... Hoe fijn was dat! Ik voelde mij meteen terug een beetje jarig! Je zal de kaart binnenkort wel op Sarah's blog zien staan... 
Ook van Martina kreeg ik woensdag nog een geweldige kaart! Zij was maar een tweetal weken te laat, ik met mijn kaart voor haar 6 weken (oeps!). We hadden elkaar al maanden niet meer gezien en geven de kaarten altijd persoonlijk. Ook deze zal je binnenkort wel op haar blog zien staan... 
Altijd fijn als er achteraf nog post komt... Ik voel me weeral verwend... 




3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Mooie kaart Nancy.
Fijne dag.xx

Jantine zei

Mooie kaart voor Monique en wat leuk dat je dankzij haar een heel bedrijfje hebt.
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Wat een prachtig drieluik is dit! Gaag die grote letters. Hahaha (ver)late verjaardagspost. Wat maakt het uit? Er is aan je gedacht én daar gaat het om. Nog gefeliciteerd hè :-)