analytics

maandag 8 april 2019

Een kaart en een taart 239 - Warre 2

Dag bloggers,

Vrijdag verkochten Laura en ikzelf dus onze olifantenkaarten nog een keer... Bij een publiek van 150 man, konden wij toch bijna 150€ scoren. De teller staat dus op 1.850€... De overige kaarten gaan nu mee naar Frankrijk, we hebben ze allemaal mee gegeven.

Verder was het weekend ook weer goed gevuld. Nog een theaterbezoek op verplaatsing en twee nichtjes die kwamen logeren... Een paar kaarten gemaakt maar lang niet genoeg. Zal vrijdag een tandje moeten bijsteken want zaterdag zijn we er mee weg! Onze jaarlijkse uitstap naar Nijkerk, vriendinnenweekendje... We tellen af!

Maar zoals elke maandag krijgen jullie eerst weer een kaart en een taart te zien... Deze Bumba was voor Warre die 2 jaar werd.

Papier: Bazzil
Afbeelding: internet
ingekleurd met Copics





Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

Zullen we in Nijkerk weer afspreken zoals vorig jaar? Maken jullie dan ook een naamkaartje of dergelijks met onderstaande afbeelding?
We komen samen op de banken in het tweede deel van de beurs net voor de eetstand... Benieuwd wie we er tussen 15 en 16u gaan zien... Wij zijn er alvast de 2 dagen. Hopelijk komen we er weer veel blogmaatjes tegen!!


5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ha, mijn badge ligt klaar ! gevonden !
helemaal leuk is dit weer geworden, mooi gedaan
grtjs,martina
x

Marfien zei

Vrolijke boel bij jouw op tafel, leuke kaart voor Warre
Als alles goed gaat ben ik ook in Nijkerk . . .

Angelique zei

Geweldige taart en kaart, wat een vrolijke kleuren. Ik wens jullie heel veel plezier in Nijkerk, lekker een weekendje genieten.
Super dat je nog zoveel kaartjes hebt kunnen verkopen en wat een geweldige reeks olifanten kaartjes laat je hieronder zien.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Wat een gave taart en een enige kaart! En wat een mooi bedrag hebben jullie al bij elkaar! Welke dag ben jij in Nijkerk?

Jantine zei

Wat een top taart en kaart weer!
En leuk, ik ga ook naar Nijkerk, op zaterdag. Ik ga met een niet- bloggende vriendin, dus zal proberen op het gevraagde tijdstip er te zijn :-) zou wel leuk zijn!
Groetjes,
Jantine