analytics

vrijdag 18 augustus 2023

moederdag - nog eentje dan... en een verhaaltje...

Dag bloggers,

Het opruimen gisteren ging goed. Dat wil zeggen: onze kamer boven is zo goed als dozenvrij. Er staan er nu nog wel een heleboel beneden. Sommige dozen worden op een andere plaats bewaard (in afwachting tot de afwerking van de grote kamer). Er zijn er ook nog voor de dochters die ze vandaag komen controleren wat bijgehouden moet worden en wat niet. Er zijn zaken die gewoon naar de container mogen en een heleboel karton staat klaar om ook in de papiercontainer te gaan deponeren. En dan zijn er nog de boekendozen, denk zo'n stuk of 6. 

En toen hebben we een uitstapje richting Breda gedaan. We zijn bij Ikea twee kasten gaan halen, zo van de 5-op-5 vakkenkasten. En die heeft manlief gisteren ineen gezet. Ze staan nu in de kamer boven op de plaats waar het afgelopen anderhalf jaar de dozen stonden.

Ondertussen was ik met mijn mama op bezoek was bij opa Stanny. Hij ligt nu al meer dan twee weken in de kliniek maar kreeg het goede nieuws dat hij volgende maandag naar huis mag. Wel met de nodige thuisverpleging maar we hebben goede vooruitzichten. Straks ga ik ook voor hem een rollator bestellen. Dan kan hij met mijn mama wedstrijdje houden, haha!! 

Jullie lazen het al, vorige dinsdag was het hier moederdag. De kaarten voor 'de bomma's' zagen jullie toen al. Ik maakte er ook nog een andere voor dochter Caroline. Zij is al even alleenstaande mama van Eva en Noah en ze doet dat enorm goed. Voor haar maakte ik dus deze kaart:


Straks volgt er alweer een volle dag... Eerst sporten, de rollator gaan bestellen, wat werk voor het theater en hopelijk mijn boekenkast invullen. Want na de middag gaan we richting Scherpenheuvel om vanavond een musical mee te pikken. Ze spelen daar 'Damiaan', een stukje Belgische geschiedenis. Leuk weetje: onze eigen burgemeester Maarten De Veuster, is nog een ver familielid van 'Pater Damiaan' (Jef De Veuster), die toch een stuk geschiedenis heeft geschreven... 
En ondertussen probeer ik nog wat in mijn ateljee te werken, da's dan het stukje ontspanning tijdens mijn vakantie... 



2 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat lekker hè al het allemaal weer is opgeruimd, geeft altijd en prettig gevoel.
wat fijn dat opa Stanny naar huis mag, niks is beter dan thuis.
wat een mooi kaartje heb je gemaakt met het leuke schudmateriaal en het leuke stipjes dp

groetjes ellen

GerJanne zei

Nlu, diw vakantie van jou klinkt actief en vol. Mooie dingen op het ptogram. En goed nieuws van opa Stanny. En hahaha, ik zie het voor me de rollatorrace...
Dan die musical..wat bijzonder.
En ach.... Ik schrok toch even ober wat je schreef over Caroline..