analytics

maandag 7 augustus 2023

een knuffel in een papiertje

Dag bloggers,

Wat is het weekend voorbij gevlogen... En nee, niks speciaal gedaan. Alleen gisteren de strijk onder handen genomen. Eerlijk, het was enkele weken geleden... Ik ben om 5u begonnen met was sorteren. En om 12u ben ik gestopt. Wel een uurtje weggeweest naar de bakker en een bezoekje bij mama en ook bomma haar broodjes bezorgd. Dus ben ik de volle 6u met mijn strijk bezig geweest. 

Waarom het vorige week allemaal wat emotioneel was... Op 28 juli is ons derde kleinkindje geboren, Willie. Een gezonde baby van 53 cm en 3,8 kg. Alles is in orde. Maar in de kliniek mogen per dag maar 2 bezoekers komen. Ik stond dat weekend op het KUS-weekend en kon moeilijk weg geraken. De ouders van papa Bart zijn toen op bezoek mogen gaan en ook manlief met de mama van dochter Jolien. Ik had best geduld en wou maandag graag langs gaan. Maar die avond zijn ze naar huis mogen gaan. Uiteindelijk heb ik geduld gehad tot vrijdagvoormiddag. Dan mocht ik op bezoek komen. Met baby Willie gaat alles goed, ook met dochter Jolien en Bart die nu gezellig in hun coconnetje wonen. 

Dinsdag heb ik opa Stanny - na een doktersbezoek - via de spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is een spannende week geweest maar het gaat niet echt de goeie kant met hem op. Natuurlijk hopen wij dat hij terug beter wordt, maar tot nu toe hebben we nog geen goed nieuws gekregen. Vrijdag was ik met mama bij hem en hebben we een dokter kunnen spreken. Die zei dat we realistisch moeten zijn en dat het team besloten heeft om niet meer te reanimeren als dat nodig zou zijn. Zaterdag kregen we dan nog bericht dat de mama van vriendin S overleden is. Het is allemaal wat geweest de afgelopen dagen. 

Mijn kaart dus... 
Woensdag liet ik de eerste slakkenkaart zien uit een serie van 3. Vandaag krijgen jullie de tweede. Deze heb ik ondertussen ook aan vriendin Monique gegeven toen enkele weken geleden haar mama van 103 overleden was. Zij hadden een begrafenis in intieme kring en ik wist het pas daarna. Ze wou ook niet echt een rouwkaart, dus vond ik deze perfect. En deze kaart werd met veel dankbaarheid aanvaard. 



3 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Een mooie kaart met de lieve slakjes. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Willie. Hopelijk wordt deze week iets beter en sterkte met opa Stanny.
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

allereerst gefeliciteerd met je kleinkind was leuk fijn dat alles in orde is
wat een vervelend nieuws over opa Stanny heel veel sterkte gewenst en ook verdrietig nieuws over de moeder van je vriendin. wel veel allemaal, maar ja je moet door.
wat een mooi kaartje heb je gemaakt voor je andere vriendin om haar sterkte te wensen wat een leuk tafereeltje met de slakjes en het leuke dp
groetjes ellen

GerJanne zei

Ah ja, deze had ik natuurlijk gemist, dat was gisteren! Sjonge, wat een roetsjbaan van emoties! Wel van harte met Willie. Jullei 3e kleinkind. Je bent al een oma van formaat! Fijn dat het goed gaat in het prille gezinnetje.
Je kaart is trouwens heel gaaf!! Die slakjes komen deze vakantie oom uit de verpakking. Je weet hoe het gaat met slakjes.... die zijn niet zo snel. En had ik wel wat gezegd van je kaart van vandaag? Of was ik zo geschrokken dat ik dat vergat??