analytics

donderdag 21 juli 2022

Help! Ik kan niet reageren op door Blogger geblokkeerde blogs!

Dag bloggers,

Ik schreef vanmorgen al dat ik dus op sommige blogs niet meer opgeraak. 
Afgelopen week waren het er al enkele... 
Volgende blogs kon ik vandaag niet bezoeken:
Annemarie en Merit
Francisca (ben creatief in vele dingen) 


Iemand gaf als oplossing van het blogadres dan manueel in te typen maar zelfs dan lukt het niet. Bij het maken van mijn blogrondje, geraakte ik niet op bovenstaande blogs. Bij het doorklikken, kreeg ik onderstaande tekst. 

Om op het blog van Annemarie en Merit te geraken, heb ik zeker op 4 verschillende manieren geprobeerd. En niets lukte. Ik had nochtans geen slechte bedoelingen! ;o)
Ik hoop dat dit snel opgelost geraakt! 

Je verbinding is niet privé

Kwaadwillende gebruikers proberen mogelijk uw gegevens te stelen van meritenannemarie.blogspot.com (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcards).

meritenannemarie.blogspot.com maakt normaal gesproken gebruik van versleuteling om je informatie te beveiligen. Als Microsoft Edge dit keer heeft geprobeerd om verbinding te maken met meritenannemarie.blogspot.com heeft de website ongebruikelijke en onjuiste referenties teruggezonden. Dit kan gebeuren wanneer een aanvaller probeert in naam van meritenannemarie.blogspot.com te handelen, of wanneer een Wi-Fi-aanmeldingsscherm de verbinding heeft verbroken. Je gegevens zijn nog steeds beveiligd omdat de verbinding met Microsoft Edge is gestopt voordat er gegevens werden uitgewisseld.

Je kunt meritenannemarie.blogspot.com op dit moment niet bezoeken omdat de website gebruikmaakt van HSTS. Netwerkfouten en aanvallen zijn meestal tijdelijk van aard, dus waarschijnlijk werkt deze pagina later weer


2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

niet in Chrome werken, Internet Explorer (blauwe E onderaan) lukt wel, net gedaan...
Hopelijk bij jou ook,
grtjs, martina

Anita van Deur zei

Zo dat is niet mis heel vervelend. Wat ik merkte met de gewone email is zo veel spam op een dag wel 20 stuks van site waar ik nooit op zit in Corona tijd was het stil nu dubbel zo veel. Sycces ik hoop dat je weer gauw gewoon kunt bloggen. Liefs Anita