analytics

maandag 18 juli 2022

Bedankt!

Dag bloggers,

Die autocontrole vrijdag is dus niet gelukt. Allee, ik ben er wel naartoe gereden en was er om kwart na 6... Er stonden al 22 auto's voor mij dus ben ik teruggedraaid en naar huis gereden. Manlief checkte nog bij andere autokeuringen in de buurt maar daar was het even druk. We hebben nog 2 weken voor de keuring vervalt, dus het was niet echt dringend... Ben dan maar beginnen strijken thuis. 
Het plan was dat ik vandaag een nieuwe poging zou ondernemen, ik zou er voor 6u naartoe gaan want om 7u beginnen ze er aan en ik hoopte vooraan in de rij te staan... Maar nu is sinds eergisteren de linker voorpinker stuk en manlief kan er zelf niet bij om hem te vervangen, dus moet ik eerst nog in de garage terecht kunnen. Benieuwd of dat lukt... En het begint te dringen. Woensdag zijn we enkele dagen weg en volgende week werk ik terug. 
Eigenlijk klopt er hier iets niet hé... Er komen steeds meer wagens bij maar de keuringstations blijven maar even toegankelijk. Als ze daar nu eens volk bij aan zouden nemen en de openingsuren vervroegen en verlaten... En ook elke poort bemand zetten in plaats van maar de helft, dat zou toch een pak schelen. Een afspraak maken moet al 4 maanden vooraf gebeuren... Niet normaal toch? En een vriendin stuurde me een bericht dat haar man een afspraak had om 8u. Hij was er om 7.30u en was pas om 9.30u aan de beurt... Tja... Er moet duidelijk wat veranderen... 
Ik heb gisteren nog een paar wasmachines gedraaid en begin dus maar terug aan de strijk voor het te warm wordt... 

Vandaag krijgen jullie een 'reiskaart' te zien. Deze maakte ik in opdracht voor een jonge man die de kans krijgt om Costa Rica deze zomer te gaan verkennen. Hij wou graag een bedankkaartje geven aan het bedrijf die daarvoor zorgen. En dit werd het... 

Papier: Bazzil en Action
Tekst: Boekenvoordeel
Vliegtuig: Amy Design
Wereldbol: al zo oud dat ik het merk vergeten ben...




4 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje leuk de wereld bol erop en de vliegtuigjes
Bij ons gaat de keuring op afspraak mijn man zet brengt hem dan om 8.00 uur en dan is ie meestal aan het einde van de ochtend klaar en kan ie hem weer ophalen.
groetjes ellen

Sarah zei

Leuke deze vlieg kaart. Zonder auto heb ik deze zorgen niet, gelukkig en dat is al 1 auto minder in de rij😉

!neke zei

Wat een leuke kaart !!!!!
En wat een gedoe met die keuring !
Succes !
Groeten Ineke

GerJanne zei

Gaaf kaartje is het! Misschien dat het te maken heeft met personeelstekort? Of is dat in Belgie nog niet??