analytics

donderdag 21 juli 2022

elke donderdag een kerstkaart - gezellig hoopje pinguïns...

Dag bloggers,

We zitten dus enkele dagen aan zee... En ik heb mijn laptop mee want sinds enkele maanden hebben we hier WIFI en dus moest ik mijn posts niet voorprogrammeren... Maar wat bleek nu? Vorige week had ik wel 2 nieuwe pinguïnkaarten gemaakt maar ik had er maar één van beiden opgeslagen bij mijn foto's... En ik had ze toch allebei gefotografeerd thuis? (dacht en hoopte ik toch)
Nu was ik al in alle stilte mijn laptop moeten gaan halen in de woonkamer want één van de dochters slaapt daar in het zetelbed. En nu moest ik nog op zoek naar mijn fototoestel want dat had ik gisteren mee op stap genomen... Nee, ik fotografeer mijn kaarten niet met mijn gsm zoals velen doen, ik heb nog een echte camera en daarmee maak ik veel mooiere foto's dan met mijn gsm... (meestal toch)
Ging ik mijn camera zoeken en kwam ik daarna tot de ontdekking dat die toch in de slaapkamer lag... Tja... Foto stond er op, dus kon ik hem op mijn pc opladen... 

En hier is hij dan... Mijn kerstkaart met alle pinguïns op een hoopje... Ben echt wel blij met de uitdaging van Annemarie en Merit want ik gebruik deze stempels veel te weinig! En nu kwamen ze nog een keer op mijn tafel terecht... Ook van deze kaart maakte ik er meteen 3...

Papier: Bazzil en Action
Stempel: Whipper Snapper
ingekleurd met Copics
Tekst: Gummiapan
Label: Crealies


En weten jullie wat ik nu weer heb met blogger? Als ik op sommige links in mijn sidebalk klik, krijg ik de melding dat deze geblokkeerd zijn of dat de verbinding niet privé is en dan geraak ik niet op jullie blog... 
En dat had ik deze week thuis ook al, het ligt niet aan het feit dat ik aan zee ben... Wie heeft dit ook? Of ben ik de enige?


12 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Super leuk kaartje met deze enige pinguïns. zo ver nog geen problemen gehad. Fijne dag Anita

Caroline Cards zei

Een mooie kaart met de leuke stempel!
Ik krijg die melding ook regelmatig. Als ik vervolgens zelf de blognaam intyp, heb ik nergens last van en kom ik meteen op het blog!
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de schattige pinguintjes erop, leuk dp heb je gebruikt

gelukkig geen last van blokkeren op blogs jij bij mij ook niet want ik had gisteren nog een berichtje van je
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

Hoi Hoi Nancy,
Wat een gave kaart, en die stempel TE GEK!! een hoopje pinguins hahaha.
Ze staan geweldig op het prachtige achtergrond papier.
Fijne vakantie...
En ja ik heb het al een aantal weken bij 1 persoon die kunnen we nooit een bericht typen bij 52WTC...benieuwd hoe het vandaag gaat...duimen maar .
Gezellig dat je er ook vanaf je vakantie adres bij bent.
fijne dag lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Marjolein zei

Wat een leuke kaart Nancy! En wat een toeren heb je ervoor moeten uithalen om hem vandaag te plaatsen :) Met je vraag over blogger kan ik je helaas niet helpen. Groetjes Marjolein

marian zei

Je heb weer een super leuke kerstkaart gemaakt met de pinguïns. En nog gezellige dagen gewenst aan zee. Ik heb het ook af en toe wel eens dat ik bij iemand niet kan reageren omdat blogger dat niet toestaat, ik weet ook niet waardoor dat komt.
Groetjes van Marian.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een stoere pinguïns om zo op elkaar te klimmen en voor jou te poseren Nancy. Ze komen heel mooi uit op je mooie kerstkaart. Lekker feestelijk met dat goud. Nee dat probleem heb ik (nog) niet met Blogger, wel andere dus ik hoop niet dat dat erbij komt want ik ben er langzamerhand wel klaar mee pfft. Veel plezier nog aan zee.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Jantine zei

Wat een leuke kaart met al die pinguïns op een hoopje, Nancy. Maar wat een klus om die vandaag gepubliceerd te krijgen :-D. Aan zee zal het wel fijn zijn, ook al is het nu een stuk koeler.
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC deze week.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Nancy Soetaert zei

Leuke kerstkaart Nancy.
Moest lachen met je reactie op mijn blog, De Haan ligt echt wel een heel eind van Koksijde he... 🤣 Denk dat je er met de auto toch wel een uurtje over doet.. Maar wel allebei aan zee...
Ik zit in Luxemburg voor een paar dagen.
Fijne vakantie
Nancy 52WTC

martina's kaartjes zei

hahaha, pinguïns genoeg in ieder geval ! opdracht geslaagd !
het kunnen reageren op bepaalde blogs, hangt af van de browser die je gebruikt. Ik gebruik om te reageren terug de oude internet explorer, dat lukt prima bij iedereen tot hiertoe.
grtjs, Martina
geniet nog van je zeedagen (en die snoepjes, die regelen we dan wel... heb je dan het bedrag gestort ? Want ik heb van niemand geld aangenomen, zolang de snoepjes niet in je bezit waren... Ik hoor het nog wel)

Angelique zei

Superleuke kaart met de pinguins, je hebt heel wat moeite gedaan om hem gepost te krijgen. Wat een prachtige kaarten in het zwart/goud.
lieve groetjes Angelique

!neke zei

Heel leuk met die pinguïns !!!!
Geniet van de zee !!!
Groeten Ineke
DT52WTC